Uyuşturucu ile yakalanan şüpheli tutuklandı

Kahramanmaraş'ta polis ekiplerinin yaptığı 2 operasyonda uyuşturucu madde, tarihi eser ve silah ele geçirilirken, yakalanan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Kahramanmaraş'ta polis ekiplerinin yaptığı 2 operasyonda uyuşturucu madde, tarihi eser ve silah ele geçirilirken, yakalanan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve KOM Şubesi ekipleri tarafından yapılan çalışmaların ardından iki farklı operasyon gerçekleştirildi. İlk operasyonda narkotik ekipleri 2 şahıs tespit edip yakaladı. Yakalanan şüphelilerden 49,28 gram bonzai ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.

İkinci operasyonu ise Elbistan ilçesinde KOM ekipleri yaptı. Tarihi eser kaçaklığıyla ilgili gerçekleştirilen operasyonda 1 şüpheli yakalandı, 66 adet sikke, 100 adet tarihi eser niteliği taşıyan obje, 1 adet tabanca, 1 adet boş şarjör ve 1 adet dolu fişek ele geçirildi. Şüpheli hakkında "Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu" ile "Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun" kapsamında adli işlem başlatıldı.

Manşetler

Markette işyeri sahibinin oğlu ile müşteri arasındaki tartışma cinayetle sonuçlandı
Adana’da yol kesip bıçakla saldırdılar: 17 yaşındaki çocuk öldü, 2 ağabeyi yaralandı
Antalya’da 5’i çocuk 6 kişinin öldüğü yangında sera sahibi tutuklandı
Antalya’da 160 litre etil alkol, tabanca ve pompalı tüfek ele geçirildi
Atını sopa ve tekmeyle bayılttı
Aile içi tartışma faciayla bitti: 1 ölü, 1 yaralı
Isparta’da 8 kişinin yaralandığı kaza kamerada
Dereye uçan otomobil suyla doldu, boğulma tehlikesi geçiren sürücüyü vatandaşlar kurtardı
Antalya’da korkutan hortum karaya ulaşmadan kayboldu
Antalya’da 4 araçlı zincirleme kaza: Araçta sıkışan yolcu itfaiye ekiplerince çıkartıldı