Vali Doğan: "Altınözü Enek OSB yatırımcıların gözdesi olacak"

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Altınözü Enek Organize Sanayi Bölgesi'nin yatırımcıların gözde noktalarından biri olacağını söyledi.

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Altınözü Enek Organize Sanayi Bölgesi'nin yatırımcıların gözde noktalarından biri olacağını söyledi.

Hatay'ın Altınözü ilçesinde 185 hektar alan üzerine kurulacak olan Enek Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili toplantı Vali Rahmi Doğan başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Abdurrahman Melek Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda yetkililerden bilgi alan Vali Doğan, yatırımcıların gözde noktalarından biri olacak olan Enek Organize Sanayi Bölgesinin Hatay'a ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.

Toplantıya, Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Manşetler

Hatay’da fırtınanın etkisiyle 5 tekne ve 1 yat alabora oldu
Mersin’de yasa dışı bahis çetesi çökertildi: 13 tutuklama
Gözaltına alınmak istenilen firari kelepçeli halde kaçtı, polis yakaladı
Mersin-Antalya arasında selle gelen mucurlar yolu kapattı
Hatay’da otluk alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü
Belediye önünde kendini ateşe veren şahıs hayatını kaybetti
Hatay’da fırtına nedeniyle tırlar devrildi
Mersin’de makas atan sürücü gözaltına alındı
Eşini öldüren 77 yaşındaki adam tutuklandı
Dereye düşen araçtaki kadının cenazesi teslim alınırken "Gitme" feryadı yürekleri dağladı