Vali Doğan: "Balıkçılarımıza her zaman destek olacağız"

Hatay Valisi Rahmi Doğan, geçimini balıkçılık faaliyetleri ile sağlayan bölge halkına her zaman destek olacaklarını söyledi.

Hatay Valisi Rahmi Doğan, geçimini balıkçılık faaliyetleri ile sağlayan bölge halkına her zaman destek olacaklarını söyledi.

Vali Doğan, Arsuz Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezi'nde incelemelerde bulunarak, bölgede faaliyet gösteren balıkçılar ile bir araya geldi.

Balıkçıların talep ve şikayetlerini dinleyen Vali Doğan, "Hatay deniz turizmi açısından olduğu kadar deniz ticareti açısından da önem arz etmektedir. Geçimini balıkçılık faaliyetleri ile sağlayan bölge halkımızın her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.

Vali Doğan, beraberindeki Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalı ile birlikte inşaat çalışmaları devam eden Arsuz Devlet Hastanesinde ve Arsuz İlçe Jandarma Komutanlığı Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulundu.

Manşetler

Otomobil sulama kanalına düştü: 1 ölü
Başkan Özyiğit’ten operasyon açıklaması: "Hukuka güvenimiz tam"
Metruk binada erkek cesedi bulundu
Selde hayatını kaybeden 2 kişinin bulunduğu aracın son görüntüleri ortaya çıktı
Mahsur kalan 2 keçi, 100 metrelik sarp araziden kurtarıldı
Manken Aslı Baş’ın ölümünde Yargıtay’ın kararı bozması sonrası yeni gelişme
At eti skandalına adı karışan firma yetkilileri, Mersin’deki yolsuzluk operasyonunda gözaltında
İskenderun’da kanala düşen otomobildeki 2 kişi yaralandı
Depremde 45 kişinin öldüğü Said Bey Sitesi davası ertelendi
Osmaniye’de yoğun yağış yolları çökertti, bazı güzergahlar ulaşıma kapandı