Vali Pehlivan, nükleer enerji bölümü öğrencileriyle bir araya geldi

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Silifke ilçesindeki Nükleer Enerji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Silifke ilçesindeki Nükleer Enerji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Nükleer alanında nitelikli iş gücü yetiştirmek maksadıyla Milli Eğitim Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Akkuyu Nükleer Anonim Şirketi arasında imzalanan protokol çerçevesinde kurulan Silifke Nükleer Enerji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulunan Vali Pehlivan, öğrencilerle bir süre sohbet etti, derslerinde başarılar diledi.

Öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Pehlivan, Mersin'de yürütülmekte olan eğitim ve öğretim hizmetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu, idareci ve öğretmenlerin sürece ilişkin tespit, görüş ve önerilerini dinledi, bilgi alışverişinde bulundu.

Vali Pehlivan'a, Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin eşlik etti.

Manşetler

Polis memuru eşini ayaklarından vurdu
Yüksek promil gözlüğünü takan vatandaşlar topa vuramadı, ortaya komik görüntüler çıktı
Evde ölü bulunan 16 yaşındaki çocuğun cenazesi teslim alındı
DNA testi işlemleri tamamlanan Kübra’nın cenazesi ailesi tarafından teslim alındı
Motosiklet kazasında yaralanan genç, 7 günlük yaşam savaşını kaybetti
Epilepsi hastası kızı dövdüğü öne sürülen anne: "Benim kızımı dövdüler ben konuşmaya gittim kavga çıktı"
Osmaniye’de 15 milyonluk kaçak ürün operasyonu: 3 tutuklama
Kübra Yapıcı cinayetinde şüpheliler birbirlerini suçladı
Kontrolsüz yıkımda yeni gelişme: 1 kişi tutuklandı, 3 şüpheliye adli kontrol verildi
16 yaşındaki Hiranur’un öldürülmesi davasında sanığa müebbet