Vali Pehlivan OSB’de incelemelerde bulundu

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı, Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında yapıldı.

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı, Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında yapıldı.

MTOSB yönetim binasında gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı. 4. etabının açılmasına yönelik çalışmaların değerlendirildi toplantıda, gündem maddeleri görüşüldü, muhtelif kararlar alındı.

Mobilya fabrikasında incelemelerde bulundu

Vali Pehlivan, toplantının ardından beraberindeki heyetle birlikte OSB'de faaliyet yürüten bir mobilya fabrikasında incelemelerde bulundu, firma yetkilisi Özkan Altın'dan yürütülmekte olan çalışmalar, üretim ve pazarlama süreçlerine ilişkin konular hakkında bilgiler aldı.

OSB içerisinde 27 dönümlük alan üzerine 2007 yılından bu yana faaliyette bulunan ve 250 kişi istihdam eden fabrikanın, mobilya, kapı, doğrama, mutfak ve banyo dekorasyon ürünlerinin üretimini gerçekleştirdiği, Kanada, Irak, İngiltere, İrlanda, Katar, Belçika, İsveç gibi ülkelere ihracat yaptığı bildirildi.

Manşetler

Otomobil 200 metrelik uçuruma yuvarlandı: 27 yaşındaki genç kadın hayatını kaybetti
Alanya’da motosiklet park halindeki araca çarptı: 1 yaralı
Antalya’da cinayetle sonuçlanan silahlı saldırıya 2 tutuklama
Antalya’da otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
Hayatını kaybeden babasının hediyesini kaybetti, bulununca sözleri duygulandırdı
Yaşlı kadın balkondan düşerek hayatını kaybetti
Öğretmen Ayla Kara’nın ailesinden, okula saldıran öğrencinin ailesine 5 milyon 100 bin liralık tazminat davası
Isparta’da tırla çarpışan Fiat Tofaş araç hurdaya döndü: 2 yaralı
Antalya’da cinayetle sonuçlanan otomobile silahlı saldırıya olayına 3 gözaltı
Denizde boğulan 16 yaşındaki çocuk, son yolcuğuna uğurlandı