Vali Pehlivan, YKS ve LGS’de dereceye giren öğrencilerle bir araya geldi

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Liselere Giriş Sınavında (LGS) dereceye giren öğrencilerle bir araya geldi.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Liselere Giriş Sınavında (LGS) dereceye giren öğrencilerle bir araya geldi.

Vali Pehlivan, YKS Temel Yeterlilik Testi'nde (TYT) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Süleyman Mete Genç ve ailesini Valilik makamında ağırladı. TYT'de bütün soruları doğru cevaplayarak tam puan alan ve Türkiye birincisi olan Genç'i tebrik eden Pehlivan, başarılarının devamını diledi. Öğrenciye destek olan ailesine ve öğretmenlerine de teşekkür eden Pehlivan, "Bu vesileyle YKS sınavlarına giren bütün öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının daim olmasını temenni ediyorum" dedi.

LGS birincileri valilik makamında

Vali Pehlivan, ayrıca LGS'de Türkiye birincisi olan öğrencileri ve velilerini de Valilik makamında ağırladı.

LGS'de üstün başarı göstererek Türkiye birincisi olan öğrencileri tebrik eden Pehlivan, bir süre sohbet ettiği öğrencilerle tecrübe paylaşımında bulundu.

Ziyaretlere, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Fatih Burğut, okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

Manşetler

Epilepsi hastası kızı dövdüğü öne sürülen anne: "Benim kızımı dövdüler ben konuşmaya gittim kavga çıktı"
Osmaniye’de 15 milyonluk kaçak ürün operasyonu: 3 tutuklama
Kübra Yapıcı cinayetinde şüpheliler birbirlerini suçladı
Kontrolsüz yıkımda yeni gelişme: 1 kişi tutuklandı, 3 şüpheliye adli kontrol verildi
16 yaşındaki Hiranur’un öldürülmesi davasında sanığa müebbet
Mersin’de MİT destekli operasyonda DEAŞ şüphelisi yakalandı
Otelin çamaşırhanesinde çıkan yangın büyümeden söndürüldü
Öldürülüp yakılan Kübra’dan geriye bu görüntüler kaldı: Son doğum günü kutlaması yürek sızlattı
Antalya’da 16 yaşındaki çocuk evde silahla vurulmuş halde ölü bulundu
Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan 112 Personeline Tıbbi Tahliye Eğitimi