Veteranlar Futbol Turnuvası’nda şampiyon belli oldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Veteranlar Futbol Turnuvası'nda 45 yaş üstü futbolseverler mücadelede etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Veteranlar Futbol Turnuvası'nda 45 yaş üstü futbolseverler mücadelede etti. Turnuvada Kotçu Mithat Masterlar Takımı şampiyon oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya'da sporun yaygınlaşması ve vatandaşın spora teşvik edilmesi yönündeki çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Antalya Büyükşehir Belediyesi Futbol Akademisi'nde 45 yaş üstü sporseverlerin katılım sağladığı "Veteranlar Futbol Turnuvası" düzenlendi.

Kupa ve madalyalarını aldılar

Finalde ASKF Masterlar'ı yenen Kotçu Mithat Masterlar Takımı şampiyon oldu. Turnuvaya iki grupta toplam 11 takım katılım sağladı. Katılımcı takımların kadroları 12 kişiden oluştu. Gruplarında ilk 4 sırayı alan takımların üst tura yükseldiği turnuvada, takımlar finale kalabilmek için kıyasıya mücadele etti. Çeyrek final ve yarı final maçlarının ardından üçüncülük ve şampiyonluk maçları oynanarak turnuva tamamlandı. Şampiyon olan Kotçu Mithat Masterlar Takımı, şampiyonluk kupası alırken, 2. ve 3. olan takımlara ise madalyaları verildi.

Manşetler

Kozan’daki cinayetle ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Tartıştığı kişiyi ayağından vurdu
Alanya’da SUV araç ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Mersin’de 1,5 milyar lira değerinde 116 bin kaçak kol saati ele geçirildi
Şüphe üzerine koyduğu kameradan bebeğine şiddet çıktı
Kuş yuvasını parçalayan 4 çocuğa ev hapsi cezası
Köy kuşatıldı, katiller ile onlara yardım edenler yakalandı: 4 şüpheli adliyeye sevk edildi
Mersin’de 3 kişinin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı
Alanya’da araçların lastiklerini kesen, tuvalete zarar verip, marketten yiyecek ve içecek alan 3 şüpheli yakalandı
Sağanak sonrası apartman bahçesindeki havuz çöktü, 7 katlı apartman tahliye edildi