Yağma olayına karışan iki zanlı tutuklandı

Edinilen bilgiye göre olay, 13 Temmuz günü saat 19.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi.

Adana'da yağma yaptığı öne sürülen iki zanlı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre olay, 13 Temmuz günü saat 19.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet İ. (19) ile arkadaşı Haşim D. (24), sokakta yürüdükleri sırada karşılarından gelen bisikletli Aleyvi el-Muh'u (21) durdurdu. Şüpheliler, bıçakla tehdit ettikleri Aleyvi el-Muh'un bisiklet ve cüzdanını gasp edip, kaçtı. Şüpheliler, 2 gün sonra aynı mahallede bu kez Muhammed el-Hammut (27) ile Mustafa Müceddemi'nin (30) önünü kesti. Şüpheliler, silahla tehdit ettikleri el-Hammut ile Müceddemi'nin elektrikli bisikletini gasp etti.

Müceddemi ile el-Muh'un şikayeti üzerine Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerinden kimlikleri belirlenen iki zanlının hırsızlık ve kasten yaralama suçlarından çok sayıda kaydı bulunduğu saptandı. Anadolu Mahallesi'nde saklandıkları belirlenen şüpheliler, evlerine yapılan eş zamanlı baskınlarda yakalandı. Yapılan aramalarda ise olayda kullandıkları tabanca ve silah ile gasp ettikleri elektrikli bisiklet ele geçirildi.

Emniyete götürülen şüpheliler, sorgularında birbirlerini suçladı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Manşetler

Otomobil yayalara çarptı: 3 yaralı
Yine aynı yer: 4 öğretmene mezar olan Tırtat mevkiinde kayalar düşmeye devam ediyor
Çukura düşen motosikletli, otobüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu
Mersin’de sağanak yağmur etkili oluyor
Antalya’da yağışlı havada kaza ucuz atlatıldı
Kontrolden çıkan lüks otomobil refüje çarptı: 1 yaralı
Antalya Havalimanı’nda korkutan kaza ucuz atlatıldı
Burdur’da son 1 haftada 12 bin 272 araç ve sürücüsü sorgulandı
Antalya’da 1 haftada milyonlarca kaçak ürün ele geçirildi, 5 şahıs tutuklandı
13 yıl sonra açılan istismar davasında adli tıp raporu tartışması