Yağmur suları yoğun çalışmayla kontrol altına alınıyor

Alanya Belediyesi, kuzeyden inen yağmur sularını kontrol altına almak için Tepe Mahallesi Hıdırilyas mevkiinde drenaj çalışmalarına devam ediyor.

Alanya Belediyesi, kuzeyden inen yağmur sularını kontrol altına almak için Tepe Mahallesi Hıdırilyas mevkiinde drenaj çalışmalarına devam ediyor.

Alanya Belediyesi, aylar öncesinden başlattığı kış hazırlıkları ile Alanya'yı afetlere hazır hale getirmeye devam ediyor. Bu çerçevede yoğun yağışlı günler öncesi ek tedbirler için çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tepe Mahallesi'nde yağmur suyu büzleri döşeme çalışmaları yapıyor. Bektaş Mahallesi'nde yapılan çalışmaları kısa sürede tamamlayan ekipler, bu sayede kuzeyden inen yağmur sularını engellemiş olacak. Alanya'daki pek çok noktada devam eden drenaj ve büz çalışmaları ile şehirde yaşanacak pek çok olumsuz durumun da önüne geçilecek.

Manşetler

40 yıllık emeği gözlerinin önünde küle döndü
24 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü çorbasını bırakıp kaçtı, bekçiler yakaladı
Husumetlisinin iş yerinin camlarını kırdı, emniyete gidip teslim oldu
Arızalanan tekne, çekilirken kısmen battı
İş kazası geçirdi, ameliyat oldu, belinde panç unutuldu
Erzin’de çöplük yangını
Antakya’da tandırcı alevlere teslim oldu
Antakya’da otomobilin motorundan alevler yükseldi
Antalya’da 5 milyon liraya yakın kaçak gözlük ve parfüm operasyonu
Alev topuna dönen konteyner kullanılamaz hale geldi