Yağmurlu havada kayan otomobil bariyerlere çarptı

Osmaniye'de otoyolda seyir halindeyken yağmur yağışı nedeniyle kayan otomobilin bariyerlere çarpması sonucu bir kişi yaralandı.

Osmaniye'de otoyolda seyir halindeyken yağmur yağışı nedeniyle kayan otomobilin bariyerlere çarpması sonucu bir kişi yaralandı.

Kaza, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolu Bahçe ilçesi Arıklıkaş Köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Osmaniye'den Gaziantep istikametine seyir halinde olan sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen otomobil yağmur yağışı nedeniyle Arıklıkaş Köyü civarında sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu demir bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobilde ağır hasar oluşurken otomobilde yolcu olarak bulunan E.G. yaralandı. Diğer sürücülerin haber vermesi üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince kaza yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı ambulansla Bahçe Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Manşetler

Burdur’da 1 milyon değerinde sahte altın sattılar, polisten kaçamadılar
Döşemealtı’nda bin 104 adet uyuşturucu hap ele geçirildi
Mersin’de fuhuş operasyonu: 13 tutuklama
82 kişinin öldüğü İhsan Bayram Sitesi davasında karar açıklandı
Tarsus’ta kahve ve derneklere kumar baskını
Kapkaç şüphelisi çaldığı kolyeyle yakalandı
Okulda akran zorbalığı iddiası: 15 yaşındaki öğrencinin çenesi kırıldı
Hafif ticari aracın çarptığı midibüs devrildi: 7 yaralı
Mersin’de yaya geçidindeki kazada ölenlerin sayısı 4’e yükseldi
Teravih namazına giderken kazada hayatını kaybetti, kaza anı kamerada