Yakınının cenazesine katılmıştı: Kamyon kazasında ölen adam toprağa verildi

Kahramanmaraş'ta yakınının cenazesine katılmak için gittiği mezarlıkta kamyon kazası sonucu hayatını kaybeden Mustafa Güzeloğlu toprağa verildi.

Kahramanmaraş'ta yakınının cenazesine katılmak için gittiği mezarlıkta kamyon kazası sonucu hayatını kaybeden Mustafa Güzeloğlu toprağa verildi.

Andırın ilçesi Darıovası mevkiinde meydana gelen olayda, kum yüklü kamyon direksiyon hakimiyetini kaybederek cenaze namazı için mezarlıkta toplanan kalabalığın üzerine daldı. Can pazarının yaşandığı olayda 5 kişi hayatını kaybederken, 2'si ağır 25 kişi de yaralandı.

Hayatını kaybeden Mustafa Güzeloğlu için olayın yaşandığı Darıovası mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. Kılınan cenaze namazının ardından Güzeloğlu, son yolculuğuna uğurlandı. Güzeloğlu'nun yakınının cenazesine katılmak için mezarlığa geldiği öğrenildi.

Hayatını kaybeden 4 kişinin cenazesinin, otopsinin ardından yarın defnedileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Manşetler

Sulama kanalında kaybolan 9 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu
Alanya’da seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu
Adana’da asma yaya köprüsünde yangın: 20 metrelik bölüm yandı
Sulama kanalında can pazarı: 6 yaşındaki çocuk hastanede, kardeşi aranıyor
Osmaniye’de taş kırma makinesi yüklü tır köprüye sıkıştı
Kalorifer kazanı patladı ihbarı ekipleri alarma geçirdi
Feribot faciasında hayatını kaybeden uzman çavuşun naaşı Mersin’e getirildi
Manavgat’ta 36 bin makaron, 35 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi
Aksu’da 1 kilo 50 gram eroin ele geçirildi: 1 tutuklama
Jandarma’dan Kepez’de uyuşturucu operasyonu