Yakınlarının 1 haftadır ulaşamadığı yaşlı adam ölü olarak bulundu

Antalya'da yaklaşık 1 haftadır yakınlarının ulaşamadığı ve evinden kötü kokuların yayılmaya başladığı şahıs ölü olarak bulundu.

Antalya'da yaklaşık 1 haftadır yakınlarının ulaşamadığı ve evinden kötü kokuların yayılmaya başladığı şahıs ölü olarak bulundu.

Muratpaşa ilçesi Konuksever Mahallesi 795 sokak üzerinde bulunan bir sitenin D blok en üst katında meydana gelen olayda yaklaşık 1 haftadır kendisine ulaşılamayan Ertuğrul Akyol'un (69) yakınları kendisini kontrol etmek için ikamet ettiği adrese geldi. Kapıyı çalmalarına rağmen yanıt alamayan yakınları durumu polis ekiplerine bildirdi. Verilen adrese gelen polis ekipleri içerdin ağır bir kokunun geldiğini fark edince kapının çilingir yardımıyla açılması için savcılık kararı çıkardı. Adrese gelen çilingir vasıtasıyla kapı açılırken yaşlı adam odasında battaniyeye sarı vaziyette ölmüş olarak bulundu.

Belediye tabibi yaklaşık 1 hafta kadar önce öldüğü düşünülen ve cesedi çürümeye yüz tutmuş halde bulunan Ertuğrul Akyol'un ölümünü şüpheli bulurken, Olay Yeri İnceleme ekibi ikamet içerisinde inceleme yaptı. Olay Yeri İnceleme ekibi daire içerisini saran ağır koku nedeniyle özel kıyafet ve maske ile çalışma yaptı. Ekiplerin incelemesinin ardından Akyol'un cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Manşetler

Antalya’da 68 adrese uyuşturucu operasyonu: 9 şüpheli tutuklandı
Yaşlı adamın hayatını kaybettiği komşuların ihbarı ile ortaya çıktı
Antalya’da "MİT görevlisiyiz" yalanıyla 3,5 milyon liralık dolandırıcılığa suçüstü
126 vatandaşı 10 milyon TL dolandıran şüpheliler yakalandı
Sağanak yağış Alanya’yı vurdu, bazı cadde ve sokaklar göle döndü
SANİYE CARAN CHP'DEN İSTİFA ETTİ
28 kişinin hayatını kaybettiği Filo Jet faciasında ailelerden suç duyurusu
Gazipaşa’da kazada ağır yaralanan sürücü 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Hatay’da şiddetli yağış yolları göle çevirdi
Yaralı gence yağmur altında şemsiyeli destek