Yalnız yaşayan kadın evinde çıkan yangında öldü

Mersin'in Silifke ilçesinde çıkan ev yangınında bir kadın dumanlardan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Mersin'in Silifke ilçesinde çıkan ev yangınında bir kadın dumanlardan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Göksu Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde bir apartmanın birinci katında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Apartman dairesinden çıkan dumanları gören vatandaşların haber vermesi sonucu olay yerine Mersin Büyükşehir itfaiye ekipleri sevk edildi. Olaya 3 yangın söndürme aracı ile müdahale edilirken, polis ekipleri Atatürk Caddesini çift taraflı olarak trafiğe kapattı.

Yalnız yaşayan Aşkım Büten'in (50) evde olduğunun bildirilmesi sonucu itfaiye ekipleri gaz maskeleri ve özel kıyafetlerle yanan eve girdiler. İtfaiyeciler evin içinde baygın halde buldukları kadını 112 ambulans ekiplerine teslim ettiler. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan kadın Silifke Devlet Hastanesine sevk edildi. Hastanedeki bütün müdahalelere rağmen Aşkım Büten hayatını kaybetti.

Yangının binanın alt katında bulunan iş yerlerine ve diğer dairelere sıçramadan söndürülmesi ise muhtemel bir faciayı engellemiş oldu. Yanan apartman dairesi ise kullanılamaz hale geldi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Manşetler

Denizde cansız bedenleri bulunmuştu: İki arkadaştan birinin cenazesi defnedildi
Osmaniye’de pikap alev alev yandı, sürücü son anda kurtuldu
Kahramanmaraş’ta hafif ticari aracın çarptığı kadın yaralandı
Osmaniye’de ayağına mangal şişi saplanan çocuk hastaneye kaldırıldı
Ev eşyası yüklü pikap alevlere teslim oldu
Antalya’da konaklama ve araç kiralama firmalarına eş zamanlı denetim
Antalya’da boğularak hayatını kaybeden gencin kimliği parmak izinden belirlendi
Kazada hafif yaralanan küçük kardeşleri kimse ikna edemedi: Babadan gelen telefonla ambulansa bindiler
Osmaniye’de kontrolden çıkan otomobil dükkana girdi: 1 yaralı
Hem suçlu hem alıngan sürücü: "Beni gördü, istese çarpmazdı"