Yangında çöken evde kaybolan ağabey ve kardeş hala bulunamadı

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde yangın çıkan iki katlı ev çöktü. Evde bulunan işitme ve konuşma engelli kardeşleri arama çalışması sürüyor.

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde yangın çıkan iki katlı ev çöktü. Evde bulunan işitme ve konuşma engelli kardeşleri arama çalışması sürüyor.

Yangın, Saimbeyli'ye bağlı Maltaş Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, gece saatlerinde işitme ve konuşma engelli Mustafa Menteş (84) ve kardeşi Sıtkı Menteş'in (65) yaşadığı evde sobadan dolayı yangın çıktı. Yangını kimse fark etmeyince iki katlı ev çöktü, iki kardeş çöken evin altında kaldı. Bu sırada yangın yandaki eve de sıçradı. Yan evdeki komşu yangını fark edip durumu 112'ye bildirip, işitme ve konuşma engelli kocasını da kurtardı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri de yangını söndürdü.

Ekipler, ağabey ve kardeşi bulmak için enkazdaki çalışmasını sürdürüyor.

Manşetler

Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik "rüşvet" ve "yolsuzluk" davasında Böcek ve oğlunun tutukluluk hallerinin devamına karar
Adana’da kaçakçılık operasyonu: 4 şüpheli yakalandı
Osmaniye’de alacağını alamadığını iddia eden şahıs otomobilini ateşe verdi
Antalya’da 15 günde aranan 585 kişi yakalandı
Isparta’da 41 düzensiz göçmen yakalandı
Aksu’da uyuşturucu operasyonu
Yüzünden vurulan Melek’in cenazesi toprağa verildi
Bariyerlere çarpan Tofaş marka otomobil takla attı: 1 ölü 1 yaralı
Yüzünden vurulan 12 yaşındaki Melek’in cenazesi adli tıptan alındı
Kahramanmaraş’ta bebeğe şiddet uygulayan hemşireye 5 yıl 10 ay hapis