Yaşlı ve çocuklar partide buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Halil Akyüz Huzurevi sakinleri Sevgi Evi çocukları ile buluştu. Düzenlenen mangal partisinde yaşlılar çocukluklarını yaşarken, çocuklar da geleneksel oyunlarla unutulmaz bir gün yaşadı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar ve yaşlılar Büyükşehir Belediyesi Halil Akyüz Huzurevi’nde mangal partisinde buluştu. Çuval yarışı, halat çekme, ip atlama, şarkılar, türküler, halaylarla Halil Akyüz Huzurevi şenlik alanına döndü. 24 sevgi evinden 100 çocuğun katıldığı etkinlikte huzurevi sakinleri çocuklarla birlikte keyifli bir gün yaşadı.

ÇOK GÜZEL BİR ETKİNLİK

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Üstündağ, etkinlikle ilgili şunları söyledi; “Çocuklarımız ve yaşlılarımızla birlikte çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Hem çocuklarımız hem de yaşlılarımız bu ziyaretten ve etkinlikten çok mutlu oldular. Bu tür etkinlikleri biz Büyükşehir Belediyesi olarak devamlı yapıyoruz. Çocuklarımız huzurevi bahçesinde mangal partisi, eski sokak oyunları gibi keyifli etkinlikler yaptı. Çocuklarımızdan bazılarının yaş günüymüş. Pastamızı kestik, çok güzel bir etkinlik oldu”

HEDİYELER VE BELGELER VERİLDİ

Ziyaret sonrası Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Üstündağ, Başkan Türel adına, çocuklara yastık hediye etti.  Üstündağ ayrıca Halk Eğitim Merkezi’nin El Sanatları kursuna katılan huzurevi sakinlerine de başarı ve katılım belgelerini verdi. HABER MERKEZİ

Manşetler

Sahte polisler 7 milyon lira dolandırdı
Geminin altına zulalanan 1,5 milyarlık kokain operasyonunda 8 şüpheli tutuklandı
Otomobilin takla attığı kazada vatandaşlar kaza kavşağına çözüm istedi
Adana’da silahlı saldırıya uğrayan adam hayatını kaybetti
Antalya’da aile faciası: Eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdü
Isparta’da 4 büyükbaş hayvan hırsızlığına 2 tutuklama
Trabzonsporlu eski futbolcunun oğlunun öldürülmesine ilişkin iddianame kabul edildi
Kovada Gölü’nde kaçak avcılığa gece denetimi
Düğünlerden para çalan zanlı bu kez markette yakalandı
Sinyal kesici cihazla kilitlenmesini engelledikleri araçtan hırsızlık yaptılar