Yaya ve sürücünün tartışmasında mermiler havada uçtu

Antalya'da yaya ile motosikletli sürücünün tartışmasında mermiler havada uçtu.

Antalya'da yaya ile motosikletli sürücünün tartışmasında mermiler havada uçtu. Olayda yaralanan olmazken, bölgedeki bir işyeri ile otomobile isabet etmiş 6 adet merminin kovanı bulundu.

Antalya'nın Serik ilçesinde iddiaya göre yaya ve motosikletli iki şahıs arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrası yaya olan şahıs, motosikleti ile kaçan şahsın arkasından kurşun yağdırdı. Olay sonrası ihbar üzerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri yaptığı incelemede, biri otomobile, diğerleri iş yerine isabet etmiş 6 adet mermi kovanı buldu. Olayda şans eseri can kaybı ve yaralanan olmazken, mahalle sakinleri korku dolu anlar yaşadı. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olayın görgü tanıklarından Zekeriya Durmaz, "Saat 23:30 sıralarında stüdyoda albüm çalışması yaparken, dışardan 6 el silahla ateş edildi. Bir şeylerin kırıldığını hissettim ama hemen dışarıya çıktım. Yan tarafta ki komşumda çalışıyordu. Hemen baktım bir sıkıntı görünmüyordu. Sonra olay yeri inceleme geldi. Motosikletli birine ateş edilmiş galiba. Kurşunlar, berberin müşterisinin otomobiline, benim stüdyomun camına isabet etti. Yaralanan kimse olmadı, çok şükür" dedi.

Manşetler

Köy kuşatıldı, katiller ile onlara yardım edenler yakalandı: 4 şüpheli adliyeye sevk edildi
Mersin’de 3 kişinin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı
Alanya’da araçların lastiklerini kesen, tuvalete zarar verip, marketten yiyecek ve içecek alan 3 şüpheli yakalandı
Sağanak sonrası apartman bahçesindeki havuz çöktü, 7 katlı apartman tahliye edildi
Isparta’da tuvaletlere kamera yerleştirilen okulun müdürü görevden alındı
Payas’ta kamyonet alevlere teslim oldu
Antalya’da tartıştığı 37 haftalık hamile eşini dizlerinden vurdu
Antalya’da karlı dağların gölgesinde deniz keyfi
Mersin’deki kazadan acı hikaye: İkizleri ölüm ayırdı, 3 cenaze yan yana defnedildi
Isparta’da aranan 515 kişi yakalandı