Yayaya çarpmamak için manevra yapan otomobil takla attı: 1 ölü, 2 yaralı

Kahramanmaraş'ta yayaya çarpmamak için sürücüsünün manevra yaptığı otomobil, 2 araca çarpıp takla attı.

Kahramanmaraş'ta yayaya çarpmamak için sürücüsünün manevra yaptığı otomobil, 2 araca çarpıp takla attı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, merkez Dulkadiroğlu ilçesi İstasyon Mahallesi Doğu Çevre Yolu'nda meydana geldi. İddiaya göre, Doğu Çevre Yolunda seyir halindeki Volkswagen marka 46 AFL 961 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan vatandaşa çarpmamak için ani manevra yaptı.

Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, Citröen marka 38 AJP 319 ve Fiat marka 46 AHL 112 plakalı otomobile çarptı. Daha sonra Volkswagen marka araç taklalar atarak kaldırıma çıktı. Hurda yığını haline dönüşen otomobilin içerisinde yolcu konumunda bulunan Halil İbrahim Kocabaş hayatını kaybederken, sürücü ve bir diğer yolcu ise yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla çeşitli hastanelere, hayatını kaybeden Halil İbrahim Kocabaş'ın cansız bedeni ise morga kaldırıldı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Manşetler

Burdur’da ruhsatsız silah ve kaçak alkol operasyonu
Burdur’da 27 adet tarihi eser ve 79 adet sikke ele geçirildi
Kovada Gölü’nde yasa dışı avcılığa geçit yok: Kaçak avcılıkta kullanılan 7 çuval ağa el konulurken, balıklar tekrar göle salındı
Kaya içerisindeki yarığa düşen 6 yavru köpek için film gibi kurtarma operasyonu
Mersin’de sentetik ecza imalathanesine operasyon: Binlerce hap ele geçirildi, 2 tutuklama
Burdur’da 669 araç ve sürücüsü kontrol edildi
Eski plakasını kamyonetine taktı, 140 bin lira cezadan kaçamadı
Kahramanmaraş’ta ev yangını: 1 kişi hayatını kaybetti
Şehit annesinin "ev mağduriyeti" iddialarına müteahhitten yanıt
Kaldırım işgalini önlemek için operasyona çıkan zabıtanın görev aşkı, esnafın ısrarını yendi