Yayla dönüşü kazada hayatını kaybetti

Antalya'nın Kemer ilçesinde şarampole devrilen pikapta bulunun bir kişi hayatını kaybederken sürücü ise ağır yaralandı.

Antalya'nın Kemer ilçesinde şarampole devrilen pikapta bulunun bir kişi hayatını kaybederken sürücü ise ağır yaralandı. Ailenin birkaç yıl önce de oğullarını aynı bölgede meydana gelen kazada kaybettiği öğrenildi.

Antalya'nın Kemer ilçesi Ovacık Mahallesi'nde meydana gelen kazada, yayladan ilçe merkezindeki evlerine dönen Halit Güvercin (84) idaresindeki pikap kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı ile olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilirken, araçta yolcu olarak bulunan Nazize Güvercin'in (78) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Birkaç yıl önce de oğullarını kaybetmişler

Kazayı ağır yaralı olarak atlatan araç sürücüsü Halit Güvercin, 112 Acil Sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Nazize Güvercin'in cansız bedeni ise Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Öte yandan Güvercin çiftinin oğulları Mehmet Güvercin'in (50) 2019 yılında yayladan dönerken dere yatağına düşerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

Manşetler

İskenderun’da uçurumdan düşen inek iş makinesiyle kurtarıldı
Belen’de konteynerler alevlere teslim oldu
Antakya’da çöplük alan alevlere teslim oldu
Dörtyol’da ev yangınında 3 kişi tahliye edildi
Hassa’da yamaçtan düşen vatandaş kurtarıldı
Kaş’taki orman yangını büyük ölçüde kontrol altında
Mersin’de 7 araçlı zincirleme kaza: 3 yaralı
Adana’da ambulans ve otobüs sürücüleri arasında "yol verme" kavgası
Antalya’da otluk yangını 30 dönümlük alanda etkili oldu
Yangın bölgesinde canlıların tahliyesi için seferber oldular