Yayla Şenliği renkli geçti

Adana'nın Kozan ilçesinde aşırı sıcaklardan kaçan vatandaşlar, yayla dönüşünde metrelerce araç kuyruğu oluşturdu.

Adana'nın Kozan ilçesinde aşırı sıcaklardan kaçan vatandaşlar, yayla dönüşünde metrelerce araç kuyruğu oluşturdu. Kozan-Feke kara yolunda bulunan Dağılcak Tabiat Parkı'nda mola verenler, Yayla Şenliği'nde bir araya geldi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Kozan Belediyesi'nin ev sahipliğinde Ağustos ayı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "Yayla Şenliği" programında açık hava sineması, spor aktiviteleri, mini konser ve doğa turları düzenlendi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkısıyla gençler, golf ve okçuluk gibi spor dallarını deneyimledi. Doğa severler ise binicilik etkinliğinde atlarla parkur turlarına katıldı. Etkinliğe Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı, AK Parti Adana Milletvekili Sunay Karamık ve çok sayıda davetli katıldı.

Burada bir konuşma yapan Başkan Atlı, "Kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle gençlerimizin ufkunu açacak, kendilerini geliştirecek programlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Yayladan dönerken şenlik sürpriziyle karşılaşan vatandaşlar ise keyifli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Katılanlardan Yeliz Ateş, "Çocuklar çok eğlendi, biz de mutlu olduk. İlçemizde bu tür etkinliklerin yapılması güzel" diye konuştu.

Manşetler

Kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Fatma’dan iyi haber
Kayalıklardan düşen işçi yaralandı
Kızını YKS’ye götürmek için yola çıktı, feci kazada hayatını kaybetti
Mersin sahilinde EDS dönemi: 3 bin sürücüye ceza
Adana’da köprüden düşen kadın itfaiye ekiplerince kurtarıldı
Mersin’de kaza yapan otomobil takla attı: 2 yaralı
Alevlere teslim olan depo küle döndü
Belen’de ev yangını
Konteyner alevlere teslim oldu
Osmaniye’de 50 milyonluk dolandırıcılık operasyonunda 4 tutuklama