Yaz okulunu bitiren çocuklar sertifikalarını aldı

Aksu Belediyesi Spor Kulübünde yaz okulunda futbol branşında eğitim alan öğrenciler sertifikalarını aldı. Başkan Şahin, sertifikalarını dağıttığı çocuklara sporu bırakmamalarını, dersleriyle birlikte spora da önem vermelerini öğütledi.

Aksu Belediye Spor Kulübü yaz spor okullarında futbol branşında eğitim almış olan sporculara sertifikalarını dağıttı. 8-12 yaş arasındaki çocukların katıldığı yaz okulunun sertifika törenine Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Aksu Belediyesi Başkan Vekili Emin Bal, Başkan Yardımcısı Celil Gökçen, Meclis Üyeleri Yaşar Sözen, Kemal Kara, Emin Çağlar, Aksu Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi de katıldı.

BAŞKAN’DAN SPORCULARA TAVSİYELER

Sertifika töreni öncesi konuşan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, sporculara tavsiyelerde bulundu. Başkan Şahin, “Yaz tatili artık sona eriyor. Okulların açılmasıyla ders yoğunluğunuz başlayacak. Derslerinize çok çalışın, öğretmenlerinizi iyi dinleyin. Okulda arkadaşlarınızla iyi geçinin. Bu arada spor yapmayı da ihmal etmeyin. Spor siz çocuklarımız için çok önemli.” dedi.

Konuşmaların ardından çocuklara sertifikaları dağıtıldı. Sertifika töreninin sona ermesinin ardından ise Başkan Şahin Korkuteli, Elmalı ve Aksu Belediyesi güreşlerine hazırlanan güreşçileri de ziyaret ederek, sporculara moral verdi. Haber Merkezi

Manşetler

Okul çevresinde yapılan denetimlerde 29 bin 100 adet gümrük kaçağı sigara ele geçirildi
Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda 135 kişi yakalandı
İnek otlattığı esnada yılan sokan kadın öldü
Adana’da yaşlı kadının ölümüne neden olan şoför tutuklandı
Osmaniye’de jandarmadan okul servislerine denetim
Mersin’de yaşlı çiftin otobüste darp edilmesine ilişkin davaya devam edildi
Otobüsün açık kapısından düşen yaşlı kadının ölümüne neden olan şoförün ifadesi şok etti
Kozanda 33 araç ve 11 motosiklet trafikten men edildi
Burdur’da otomobilin çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti
Şehit polis memuru, Afyonkarahisar’da son yolculuğuna uğurlanacak