Yaz sıcakları hafif kumaşlara talebi arttırdı

Adana'da yaz sıcaklarının etkisini sürdürdüğü günlerde kadınlar, pamuklu, nefes alabilen ve hafif kumaşlara ilgi gösterdiği bildirildi.

Adana'da yaz sıcaklarının etkisini sürdürdüğü günlerde kadınlar, pamuklu, nefes alabilen ve hafif kumaşlara ilgi gösterdiği bildirildi.

Türkiye'nin en sıcak illerinden Adana'da termometreler Ağustos ayında 40 derecenin üzerine çıkarken, tekstil sektörü üretim temposunu düşürmüyor. Kentin önemli markalarından Televole Tekstil, yoğun siparişleri karşılamak için çalışırken, pamuklu, nefes alabilen ve hafif kumaşlara ilgi gösterildiği belirtildi.

Televole Tekstil sahibi Ufuk Doyuran, sıcak hava şartlarına rağmen üretimin aksamadığını, sıcaklarda pamuklu ve hafif kumaşlara talebin arttığını belirtti. Doyuran "Adana'da sıcaklar hayatın bir gerçeği. Biz, bu şartlara alışkın bir şehir olarak üretimimizi durdurmayız. Televole Tekstil olarak yurt içindeki müşterilerimize verdiğimiz sözleri zamanında yerine getirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Yaz aylarında özellikle pamuklu, nefes alabilen ve hafif kumaşlara talep çok yüksek. Bu dönemde hem üretim kapasitemizi artırdık hem de çalışanlarımızın sağlığı için gerekli tüm önlemleri aldık. Adana'nın sıcakları bizi yavaşlatmaz, tam tersine daha da motive eder. Çünkü biz, emeğimizi alın teriyle yoğuran bir şehirdeyiz"dedi.

Manşetler

Tonlarca ağırlıktaki beton blok taşıyan tırın tekeri koptu
Vali Toros: "Kararlı, caydırıcı ve kesintisiz bir mücadele ile suçlulara nefes aldırmayacağız"
Osmaniye’de 2 kişinin hayatını kaybettiği kaza görüntülendi
Suda mahsur kalan araçtaki 2 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı
Alanya’da yerleşim alanına yakın bölgede kurt görüntülendi
Ormanı yakan sanığa en az 10 yıl hapis istemiyle dava açıldı
Yalvaç’ta 456 kişi ve 206 araç denetlendi, 4 araç trafikten men edildi
Kundakçı komşuya 4 yıl 2 ay hapis
Hafif ticari aracın çarptığı yaya yola savruldu, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı
Taksi ile çarpışan motosikletli gençler metrelerce sürüklendi