Yeni başladığı firmada ilk seferi ölümle sonuçlandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde tomruk yüklü tırın bariyerlere çarptıktan sonra devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, tır sürücüsü ağır yaralandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde tomruk yüklü tırın bariyerlere çarptıktan sonra devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, tır sürücüsü ağır yaralandı.

Kullandığı tırda ilk seferini yaptığı bildirilen ve sıkıştığı yerden ağır yaralı olarak çıkarılan şoför, hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Güneycik Mahallesi Kındıra mevkiinde bulunan Güneycik rampasında 2 ay içerisinde 5 tane büyük kazanın meydana geldiği, 3 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Kaza, Gündoğmuş Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Antalya-Konya Karayolu istikametine seyir halindeki Yavuz Aşçı'nın kullandığı 41 AIR 953 plaka 41 F 0077 dorse plakalı tır, Güneycik Mahallesi Kandıra mevkiinde bulunan Güneycik rampasından indikten sonra karayoluna 1 kilometre mesafede kontrolden çıkıp çelik bariyerleri parçalayıp devrildi.

Yol kenarında bulunan tepeye çarparak devrilen tırın içerisinde sıkışan sürücü Yavuz Aşçı, sıkıştığı yerden itfaiye ve 112 ekiplerinin uzun süren çalışmaları sonucunda çıkarıldı. Aşçı, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmak istenirken yolda yaşamını yitirdi. 50 yaşındaki Yavuz Aşçı'nın firmada işe yeni başladığı ve kaza yaptığı tır ile ilk seferini gerçekleştirdiği bildirildi.

Manşetler

Payas’ta uçurumdan yuvarlanan otomobilin sürücüsü yuvarlandı
Payas’ta çarpışmayla yan yatan otomobilin sürücüsü yaralandı
Alanya’da yolun karşısına geçerken yolcu otobüsünün çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti
KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde sterilizasyon iddiasıyla ilgili soruşturma başlatıldı
Silifke Belediyesine yönelik ’rüşvet’ soruşturmasında tutuklu sayısı 10’a yükseldi
Antalya’da drift yapan sürücüye adli ve idari işlem
Kontrolden çıkan çöp konteyneri caddeye dalıp araca çarptı: O anlar kamerada
Nişanlı çiftin ölümüyle sonuçlanan kazayla ilgili davada sürücünün serbest bırakılmasına tepki
Kızkalesi açıklarında ceset bulundu, inceleme başlatıldı
Burdur’da çeşmeye zarar veren gençlere idari yaptırım