Yeni kreşin inşaatı başladı

Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi, 3 bin metrekare yeşil alana sahip olacak yeni kreşinin inşaatına başladı. Belediye Başkanı Ümit Uysal, Şirinyalı Mahallesi’nde bulunan eski Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yeni eklenecek yapılarla kreş olarak hizmet vereceğini söyledi.

Kreşleri, ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik destek eğitim kurs merkezleri, gençleri üniversite sınavlarına hazırlayan merkezleri ve mesleki eğitim, hobi, sanat kurslarıyla ilçenin en büyük eğitim kurumlarından biri olan Muratpaşa Belediyesi, 6’ncı kreşinin inşaatına Şirinyalı Mahallesi’nde başladı.

Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi’nin Çağlayan, Dutlubahçe, Konuksever, Ermenek ve Bayındır-Soğuksu mahallelerindeki kreşlerin ardından yeni kreşin, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Şirinyalı Mahallesi’ndeki eski yerine yapıldığını belirtti. Başkan Uysal, yeni kreşin 3 bin metrekare yeşil alana sahip olacağını söyledi.

Alanda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün kullandığı yapının korunacağını ve yeni eklemelerle tek katta bin 785 metrekarelik bir kreşe sahip olacaklarını belirten Başkan Uysal, kreşte idari ve teknik birimlerin yanı sıra 3, 4, 5 yaş sınıf ve uyku odaları, revir, pedagog ve veli görüşme alanı, rehberlik birimi, oyun odası, çok amaçlı salon, yemekhane, açık oyun alanı bulunacağını da sözlerine ekledi. Haber Merkezi

Manşetler

Alanya ve Döşemealtı’nda kaçak tütün operasyonu
Trafikteki selektör tartışmasında bıçaklanıp dalağını kaybetti, 2 yıl sonra gelen kararla 2 sanık tutuklandı
Otomobil ile motosikletin çarpışma anı güvenlik kamerasında
Devrilen tırın altında kalarak hayatını kaybeden genç kadının cenazesi gözyaşlarıyla teslim alındı
Kozan’da 17 araca toplam 457 bin TL idari para cezası
Yeğeni tarafından öğretmenin öldürüldüğü saldırıda, silah seslerini duyup okula koşanlar yaşananları anlattı
Osmaniye Valisi Serdengeçti: "Öncelikle başımız sağ olsun, saldırıya uğrayan öğretmenimiz maalesef hayatını kaybetti"
Lisede korku dolu anlar: Silahla vurulan öğretmen öldü
Hassa’da ev ve ahır yandı
Hassa’da zeytinlik alan ve anız yangını geniş alana yayılmadan söndürüldü