Yeni kreşin temeli atıldı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Şirinyalı Mahallesi’nde 3 bin metrekare açık oyun alanına sahip olacak kreşinin temelini attı.

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin yapımına başladığı ve 3 bin metrekarelik bahçesiyle kentin en geniş yeşil alanına sahip olacak kreşin temeli atıldı. Şirinyalı Mahallesi’nde belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün eski yerinde inşa edilen kreşin temel atılmasına Başkan Uysal, Denizli’nin 311 bin 177 nüfusuyla en kalabalık ikinci ilçesi Merkezefendi’nin belediye başkanı Şeniz Doğan’la birlikte katıldı.

İki başkan, bin 785 metrekare alanda tek katlı olarak yapılacak kreşin temel betonunu, butona basarak birlikte attı. Kreşin betonunu dökülmesinin ardından Başkan Uysal, Şirinyalı Mahallesi’nde 9 sınıflı bir kreş inşa edeceklerini söyledi. Başkan Uysal, “Yeni kreşimiz, Muratpaşa’mızın sosyal dokusuna katkı olacak. Şimdiden Antalya’mıza hayırlı olsun” dedi. Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan ise Muratpaşa Belediyesi ve Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı yakından takip ettiklerini belirterek, “Eğitime verdiği destek apayrı. Kendisini kutluyorum. Kreşin temelini atmak birlikte nasip oldu. Kendisini tekrar kutluyor ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

Muratpaşa Belediyesi’nin temelini attığı 9 sınıflı yeni kreşinde idari ve teknik birimlerin yanı sıra 3, 4, 5 yaş sınıf ve uyku odaları, revir, pedagog ve veli görüşme alanı, rehberlik birimi, oyun odası, çok amaçlı salon, yemekhane ve 3 bin metrekare genişliğe ulaşan açık oyun alanı bulunacak. Haber Merkezi

Manşetler

Tetikçilik girişimi son anda engellendi: 6 kişi tutuklandı
Antalya’da kayıp yaşlı adam jandarma ekiplerince bulundu
Ceyhan Nehri’nde kaybolan ikinci çocuğun da cansız bedeni bulundu
Antalya’da jandarma ekiplerinden safari araçlara yönelik denetim
Antalya’da baraka yangında küle döndü, alevler villa ve lojmanlara sıçramadan söndürüldü
Ceyhan Nehri’nde kaybolan 10 yaşındaki çocuğun cansız bedeni 3 kilometre ileride bulundu
Su arızasını gidermeye çalışan muhtar kayalıklardan düştü
Alanya’da otelde arızalı asansörü kontrol ederken yaralanan teknik personel, 40 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Ormanlık alanda mahsur kalan alzheimer hastası kurtarıldı
Beton blokta uzandı, dengesini kaybedip merdivenlere düştü