Yeni Mersin İdmanyurdu’nda hedef galibiyet

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Yeni Mersin İdman Yurdu, yarın sahasında konuk edeceği Bucaspor 1928 maçında galibiyeti hedefliyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Yeni Mersin İdman Yurdu, yarın sahasında konuk edeceği Bucaspor 1928 maçında galibiyeti hedefliyor. Karşılaşma öncesi taraftarlara seslenen teknik direktör Ahmet Cingöz, "Son derece önemli bir maç oynayacağız. Taraftarımızdan, hakemin son düdüğüne kadar bizi desteklemelerini istiyoruz" dedi.

Kadrosuna kattığı yeni oyuncularla ligde kalma mücadelesi veren Yeni Mersin İdman Yurdu, 26. hafta karşılaşmasında sahasında Bucaspor 1928'i konuk edecek. Hazırlıklarını Macit Özcan Spor Kompleksi'nde sürdüren kırmızı-lacivertliler, teknik heyet yönetiminde taktik antrenmanlarını tamamladı.

"Taraftarımızın olumlu sinerjisi bizi itecektir"

Bucaspor maçının kendileri için önemli olduğunu vurgulayan teknik direktör Ahmet Cingöz, hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. Taraftarların desteğinin kendileri için her zaman itici bir güç olacağını belirten Cingöz, "Son derece önemli bir maç oynayacağız. Taraftarlarımız, sahada olağanüstü bir mücadele görecek. Taraftarımızdan, hakemin son düdüğüne kadar bizi pozitif anlamda desteklemelerini istiyoruz. Taraftarımızın olumlu sinerjisi bizi itecektir" diye konuştu.

"Oyun felsefemiz oyunculara sirayet etti"

Takıma yeni katılan oyuncuların uyum sorununu aşmakta hızlı mesafe kat ettiklerini dile getiren Cingöz, "Oyun felsefemiz oyunculara sirayet etti. Sahaya da yüzde 100 yansıdı demeyi çok isterim ama bunlar futbolda hemen olmuyor. Ancak 2-3 haftalık bir takım olmamıza rağmen sanki 2-3 ay önce toplanmış bir görüntü var. Şu anda iyiyiz ve Bucaspor maçında da bunu tüm taraftarlarımıza göstereceğiz" dedi.

Yeni Mersin İdmanyurdu ile Bucaspor 1928 arasındaki karşılaşma yarın saat 15.30'da Mersin Stadyumu'nda oynanacak.

Manşetler

Boğulmak üzere olan çocuğu vatandaşlar son anda kurtardı
Yağışlı havada kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı: 4 yaralı
Feci kazada hayatını kaybeden çiftin cenazeleri yakınları tarafından teslim alındı
Kuma gömülen tırı iki traktör kurtardı
Yolda aniden duran araca motosiklet çarptı
Karşı şeride geçip 3 araca çarptı: 4 yaralı
Kahramanmaraş’ta kına gecesindeki kavgada ağır yaralanan 4 kişiden biri hayatını kaybetti
Samandağ’da bahçe yangını kontrol altına alındı
Hassa’da ev yangını büyümeden kontrol altına alındı
Arsuz’da güneş enerjisi sistemlerinin akülerinde yangın çıktı