Yenişehir Belediyesi, ilçeye yeni kültür kompleksi kazandıracak

Mersin Yenişehir Belediyesi, kentin sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunacak yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Mersin Yenişehir Belediyesi, kentin sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunacak yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Yarın temeli atılacak 850 metrekarelik kültür kompleksi, modern bir kütüphane ve taziyeevinden oluşacak.

Yenişehir Belediyesi, Menteş Mahallesi'nde inşa ettiği ve geçen yıl hizmete açtığı kütüphane ve taziyeevinden oluşan kültür kompleksi projesini şimdi de Eğriçam Mahallesi'ne kazandırıyor. Eğitim ve kültürel hizmetlere önem veren Yenişehir Belediyesi, hayata geçirilecek projeyle vatandaşların bilgiye erişimini kolaylaştırmayı ve taziyeevi gibi önemli bir sosyal ihtiyacı karşılayacak alan oluşturmayı hedefliyor. 850 metrekareden oluşacak kompleksin inşaatı hayırsever iş insanı Zeynel Aydemir'in katkılarıyla yapılacak.

Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, vatandaşları, Eğriçam Mahallesi 22138 Sokak'ta inşa edilecek Emine-Halil Aydemir Kültür Kompleksi'nin yarın saat 17.00'de düzenlenecek temel atma törenine davet etti.

Manşetler

Antalya Valisi Şahin: "Otobüs kazasında rapor henüz çıkmadı"
Bucak’ta otomobil takla attı: 2 yaralı
Burdur’da ocak ayında 684 asayiş olayı meydana geldi
Burdur’da baca yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü
Karısını göğsünden bıçaklayarak öldüren zanlı: "Keşke böyle olmasaydı"
Kazaya müdahale trafik ekibinin uygulama yaptığını sandı, ters istikametten kaçarken kaza yaptı
Aksu’da sağanak, sel, hortum ve doludan 23 mahalle, 500 çiftçi zarar gördü
Mersin’deki ambulans kazası güvenlik kamerasına yansıdı
Zincirleme kazada annesi yaralanan bebek 112 görevlisinin kucağında annesini bekledi
Hakkında 18 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı