Yol kenarında uçuruma düşen genç UMKE ekiplerince kurtarıldı

Antalya'da şehir merkezine 30 kilometre uzaklıkta bulunan bir köy yakınında yol kenarındaki uçuruma düşen şahıs, UMKE ekiplerinin operasyonuyla kurtarıldı.

Antalya'da şehir merkezine 30 kilometre uzaklıkta bulunan bir köy yakınında yol kenarındaki uçuruma düşen şahıs, UMKE ekiplerinin operasyonuyla kurtarıldı.

Olay, Konyaaltı ilçesi Çitdibi köyü yakınlarında yol kenarındaki uçurumda meydana geldi. Uçurumun dibinde Volkan Pınar'ın (26) yardım çığlıklarını duyan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri de sevk edildi. Pınar için Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi Birimi (UMKE) ekipleri adeta seferber oldu. Ekipler halat yardımı ile aşağı inerek genci yukarı çıkardı. Pınar'ın kurtarılmasına Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi de destek verdi.

Şahıs daha sonra sağlık görevlilerine teslim edilerek ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Manşetler

Konyaaltı’nda bozuk gıda denetimi
Antalya’da 5 yıldızlı oteldeki yangın korkuttu
Osmaniye’de çöp kamyonuyla otomobil çarpıştı: 1 yaralı
Antalya’da 9 kurşunlu kadın cinayetinde iyi hal indirimi anneyi gözyaşlarına boğdu
Belen’de tır yangını
Halı sahadaki tekme tokatlı kavga kameraya yansıdı
Reyhanlı’da fabrika yangını
Mersin Mut’ta fırtına çatıyı uçurdu
Kamyonun sollama manevrası kazaya neden oluyordu: O anlar kamerada
Solist cinayetinde tetiği 14 yaşındaki çocuk çekmiş