Yola beton döktü, "Benim firmam zengin, cezamızı öderiz" dedi

Hatay'da yolun ortasına beton döken mikser, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Hatay'da yolun ortasına beton döken mikser, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Mikser sürücüsünün "Benim firmam zengin, cezamızı öderiz. O yüzden bekleyeceksiniz" sözleri ise vatandaşı çileden çıkarttı.

Olay, Antakya ilçesi Esenlik Mahallesi'nde yaşandı. Sokak üzerinde duran 31 RN 822 plakalı mikserden yolun ortasına beton döküldü. Mikserden yolun ortasına beton döküldüğünü fark eden Fahri Cihan Kaymakçı, mikser sürücüsüne tepki gösterdi. Kaymakçı'nın cep telefonuyla da kayıt altına aldığı olayda mikser sürücüsü, "Benim firmam zengin, cezamızı öderiz. O yüzden bekleyeceksiniz" sözleriyle çileden çıkarttı. Görüntülerde mikserin yola beton döktüğü ve Kaymakçı'nın mikser sürücüsüyle tartıştığı anlar yer aldı.

"Ben mikser beton dökerken videoya aldım ama sürücü umursamadı ve "Cezamı yerim" dedi"

Fahri Cihan Kaymakçı, "Eve gitmek için bir geçiş noktamız var. Sürücünün biri beton mikserini yolun ortasında durdurup beton döktü. Sürücüye "Yolu açın geçelim" dediğimde "Bekleyeceksiniz" diyerek tepki gösterdi. Ben de videoya aldım ama sürücü umursamadı. Sürücü, "Benim firmam zengin, cezamızı öderiz. O yüzden bekleyeceksiniz" dedi. Videoda görülüyor sürücü mikserden yolun ortasına boşaltıyor. Arkadan mikserin kapağı açık, oradan beton dökülüyor. Sürücü çok rahattı. Mikser sürücülerine cezai işlem uygulansın veya başka bir çözüm bulunsun" dedi.

Manşetler

Savaşı andıran mahalle kavgasında ölenlerden ikisinin baba ve oğul olduğu ortaya çıktı
Burdur’daki 5 kişinin yaralandığı kavgada 2 tutuklama
Hatay’da hapis cezası ile aranan 3 kişi yakalandı
İskenderun’da bahis oynayanlara suçüstü; 3 gözaltı
Kahramanmaraş’ta iki ayrı trafik kazasında, 5 kişi yaralandı
Motokurye feci kazada hayatını kaybetti, son yolculuğuna meslektaşları konvoyla uğurladı
Kasklı hırsızlar tarafından 20 yıllık emeği olan 22 milyon TL’lik altını 3 dakikada çalınan kuyumcu, altınlarını teslim alıp ülk
Gazipaşa’da otomobil iş yerine girdi: 3 yaralı
Otomobil ile motosikletin çarpışma anı kamerada: 1 yaralı
Bayram günü mahalle savaş alanına döndü: 3 ölü, 22 yaralı