Yolda yürüyen kızların yüzüne yabancı cisim atıp kaçtılar

Mersin'de yolda yürüyen 3 genç kızın yüzüne doğru bir cisim atan motosikletli 2 şahıs, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Mersin'de yolda yürüyen 3 genç kızın yüzüne doğru bir cisim atan motosikletli 2 şahıs, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Şüphelilerin attığı cisimden dolayı gözünden ağır yaralanan genç kız, şahısların yakalanıp, gerekli cezayı almasını istedi.

Edinilen bilgiye göre olay, 18 Kasım Cuma akşam saatlerinde Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı üzerinde meydana geldi. Kaldırımda yürüyen 3 genç kıza yaklaşan motosikletli 2 kişi, kızlara doğru yabancı bir cisim attı. Atılan cisim Hatice Aslan'ın gözüne isabet ederken, şüpheliler ise olay yerinden hemen kaçtı. Cismin çarpmasıyla gözünden ağır yaralanan genç kız, yere yığıldı. Arkadaşları ve çevredekilerin yardımıyla hastaneye götürülen genç kız, tedavi altına alındı.

Öte yandan, şahısların kızlara cisim atma anları güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülere göre kaldırımda yürüyen 3 genç kızın üzerine, karşı yönden gelen motosikletli 2 kişi bir cisim atıyor. Olayın ardından şüpheliler bölgeden kaçarken, gözünden yaralanan Hatice Aslan yere yığılıyor. Genç kıza ilk müdahaleyi arkadaşları ve çevredeki vatandaşlar yapıyor.

Hastanede tedavi altına alınan Hatice Aslan ve ailesi, şüphelilerin bir an önce bulunmasını ve gerekli cezayı almasını istedi.

Manşetler

Baba yadigarı otomobil hurdaya döndü: 2 yaralı
Antalya’da markette cinayet: 2 ölü
Minibüs refüje çıktı: Alkollü sürücü yaralandı
Motosikletli kadınla kavga eden otobüs şoförü serbest kaldı
40 yıl hapis cezasıyla aranıyordu, gardıroptan çıktı
İskenderun’da hapis cezası bulunan 3 kişi yakalandı
Antalya Büyükşehir Belediyesi soruşturmasında 3 tahliye
Payas’ta uyuşturucu operasyonu; 3 gözaltı
Isparta’da 19 yıl 7 ay hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Mahkemede annesini öldüren babasına ’şok’ suçlamada bulundu