Yükseliş’in parkı daha güvenli ve konforlu hale geliyor

Kepez Belediyesi, Yükseliş Mahallesi'nde bulunan yaklaşık bin 500 metrekarelik parkı baştan sona yeniliyor.

Kepez Belediyesi, Yükseliş Mahallesi'nde bulunan yaklaşık bin 500 metrekarelik parkı baştan sona yeniliyor. Altyapı çalışmaları sonrası oluşan kot farkı nedeniyle yağışlı havalarda su birikintilerinin yaşandığı park, modern ve güvenli bir yaşam alanına dönüştürülüyor.

Yaklaşık bin 500 metrekare büyüklüğündeki park alanında başlatılan kapsamlı çalışma ile parkın tüm bölümleri yenilenerek vatandaşların hizmetine daha modern bir şekilde sunulacak. Bölgede zaman içerisinde gerçekleştirilen altyapı imalatlarının ardından park zemininin, çevre yol kotunun yaklaşık 20 santimetre altında kalmasıyla özellikle kış aylarında park içerisinde yağmur sularının birikmesine neden olduğu tespit edildi. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar ile park tamamen sökülerek yeniden inşa ediliyor. Çalışmalarla birlikte parkın zemin kotu yükseltilerek yağmur suyu kaynaklı sorunların önüne geçilmesi amaçlanıyor Ayrıca yürüyüş yolları, oturma alanları, spor aletleri, çocuk oyun grupları ve kauçuk zemin tamamen yenilenerek daha güvenli, estetik ve kullanışlı bir park haline getirilmesi planlanıyor.

Parklarımızı geleceğin ihtiyaçlarına göre yeniliyoruz

İlçede vatandaşların güvenle ve keyifle vakit geçirebileceği sosyal yaşam alanları oluşturduklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, "Yükseliş Mahallesi'ndeki yaşanan su birikintisi sorununu kalıcı olarak çözüyoruz. Parkımızı sadece onarmıyor, baştan sona yenileyerek daha modern, daha güvenli ve daha konforlu bir hale getiriyoruz" dedi.

Manşetler

"Eşim beni aldattı" savunmasını DNA raporu çürüttü, ağırlaştırılmış müebbet cezası aldı
Trafoda yangın çıktı, vatandaşlar ATM’den para çekmeye devam etti
Kayıp engelli şahıs jandarma tarafından sağ olarak bulundu
Kahramanmaraş’ta uyuşturucu operasyonlarında 6 tutuklama
Motosikletli şüpheliler, seyir halindeki otomobile kurşun yağdırdı: 1 yaralı
Denizde kalbi duran gence tesadüfen sahilde bulunan sağlık çalışanından hayat kurtaran müdahale
Genç kız takıları önce beğendi, sonra çaldı
Kebapçı saldırısında emlakçı tetikçilere konum vermiş
Haber alınamayan işitme ve zihinsel engelli şahsın son görüntüleri ortaya çıktı
Isparta’da kavşakta iki otomobil çarpıştı: 4 yaralı