Yurda kaçak yollarla giren göçmen şahıslar polis ekipleri tarafından yakalandı

Hatay'da polis ekiplerinin çalışması sonucu ülkeye kaçak yollarla giren 12 şahıs yakalanırken, olayla ilgili 1 şahıs tutuklandı.

Hatay'da polis ekiplerinin çalışması sonucu ülkeye kaçak yollarla giren 12 şahıs yakalanırken, olayla ilgili 1 şahıs tutuklandı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlileri göçmen kaçakçılığıyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kırıkhan ilçesi Kurtlusoğuksu çıkışında ve Madenboyu yolu üzerinde ekiplerin dur ikazına uymayarak kaçmaya çalışan 2 araç, polis ekiplerinin takibi sonucu yakalandı. Araçların içerisinde yapılan kontrolde üzerlerinde herhangi bir tanıtma kartı olmayan ve ülkeye illegal yollardan girdikleri anlaşılan 12 Suriye uyruklu göçmen şahıs tespit edildi. Olayla ilgili olarak yakalanan şüphelilerden N.A. ve H.S. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, R.S. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mağdur göçmen şahıslar işlemleri sonrasında İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Manşetler

Merdivenden düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Mersin’de zincirleme trafik kazası: 1 ölü
Adana’da kadın hırsızlar girdikleri evden pirinç, bulgur, makarna ve elektrikli ocak çaldı
Ekmek teknesi küle dönmesin diye mücadele eden esnafın yüzü ve vücudu yaşanan patlamayla yandı
Esnafın motosikletini çalan hırsızlar kamerada
Alkollü yakalanan sürücü ’alkollü değilim’ diyerek kendini savundu
Kahramanmaraş’ta tekstil fabrikasındaki yangına müdahale sürüyor
Alanya’da çayda kaybolan genci arama çalışmalarına yarın devam edilecek
Kahramanmaraş’ta fabrikada yangın: Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Osmaniye’de sağanak yağış sonrası dere taştı