Yüreğir aile içi polisi işçi kadınları bilgilendirdi

Adana Yüreğir Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri tekstil atölyesinde çalışan kadınlara KADES'i anlattı.

Adana Yüreğir Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri tekstil atölyesinde çalışan kadınlara KADES'i anlattı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri daha fazla kadının hayattan kopmaması için kolları sıvadı. Aile içi polisleri sahaya çıkarak kadınların yoğun çalıştığı tekstil atölyelerini ziyaret etti. Polis burada kadınlara haklarını anlatıp cep telefonlarına da KADES'i kurdu. Polis KADES ile birlikte kadınlara bir tık uzakta olduklarını, başlarına herhangi bir şey geldiğinde butona basılmasının yeterli olduğunu söyledi. İşçi kadınların polisin kendilerini düşünüp bilgilendirmesinden mutlu olduklarını söyledi.

Manşetler

Eşini öldüren 77 yaşındaki adam tutuklandı
Dereye düşen araçtaki kadının cenazesi teslim alınırken "Gitme" feryadı yürekleri dağladı
Fırtınanın çatısını uçurduğu evde mahsur kalan 3 kişiyi itfaiye kurtardı
Uçurumdan yuvarlanan sürücüyü AFAD ve itfaiye ekipleri kurtardı
Isparta’daki başsız ceset soruşturmasında 4 gözaltı
Mersin’de son bir ayda bin 50 şüpheli gözaltına alındı
Yolcu otobüsü seyir halindeyken yangın çıktı
Gece evden otomobille ayrılan kadın, dereye düşen otomobilde hayatını kaybetti
Turizmci Zafer Süral: "İsteklerin ardı arkası kesilmiyor, benim de dayanacak gücüm kalmamıştı şikayetçi oldum"
Kazada kapanan E-90 Otoyolu, araçların çekilmesiyle trafiğe açıldı