Yüreğir Belediyesi 3. Kütüphanesini açacak

Yüreğir Belediyesi, Selahattin Eyyubi ve Levent Mahallelerinin ardından bir kütüphane de Haydaroğlu Mahallesi'nde açacak.

Yüreğir Belediyesi, Selahattin Eyyubi ve Levent Mahallelerinin ardından bir kütüphane de Haydaroğlu Mahallesi'nde açacak.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, özellikle çocuklar ve gençler için kolay erişilebilir olması ile dikkat çeken mahalle kütüphanelerini ilçeye kazandırmaya devam ediyor. Selahattin Eyyubi ve Levent Mahallelerinin ardından bir kütüphane de Haydaroğlu Mahallesi'nde hizmete girecek. Çevre düzenlemesi çalışmaları devam eden kütüphanenin yeni eğitim öğretim yılında açılması planlanıyor.

Çocuklar ve gençlerin kitap okuma alışkanlıklarını artırmak ve onlara uygun ders çalışma ortamı sunmak için tasarlanan mahalle kütüphaneleri büyük beğeni topluyor. Kütüphanelerin gördüğü ilgiden çok memnun olduklarını belirten Kocaispir, "Kütüphaneler önemli bir ihtiyaç. Yüreğirli hemşerilerimiz, gençlerimiz, öğrenci kardeşlerimiz için daha fazla kütüphane yapacağız inşallah. Her gittiğimiz ortamda öğrenci kardeşlerimiz hem ders çalışabilecekleri hem de rahat rahat kitap okuyup, araştırma yapabilecekleri mekânlar istiyorlar. Biz de onlar için elimizden geleni yapıyoruz. Her geçen gün mahalle kütüphanelerimizin sayısını artıracağız" dedi.

Manşetler

Mersin’de 1,5 milyar lira değerinde 116 bin kaçak kol saati ele geçirildi
Şüphe üzerine koyduğu kameradan bebeğine şiddet çıktı
Kuş yuvasını parçalayan 4 çocuğa ev hapsi cezası
Köy kuşatıldı, katiller ile onlara yardım edenler yakalandı: 4 şüpheli adliyeye sevk edildi
Mersin’de 3 kişinin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı
Alanya’da araçların lastiklerini kesen, tuvalete zarar verip, marketten yiyecek ve içecek alan 3 şüpheli yakalandı
Sağanak sonrası apartman bahçesindeki havuz çöktü, 7 katlı apartman tahliye edildi
Isparta’da tuvaletlere kamera yerleştirilen okulun müdürü görevden alındı
Payas’ta kamyonet alevlere teslim oldu
Antalya’da tartıştığı 37 haftalık hamile eşini dizlerinden vurdu