Yüreğir Belediyesi’nde promosyon sevinci

Yüreğir Belediyesi bir banka ile yapılan 3 yıllık anlaşma sonucu işçilerin hesabına 35 bin 900 TL promosyon ödemesi yaptı.

Yüreğir Belediyesi bir banka ile yapılan 3 yıllık anlaşma sonucu işçilerin hesabına 35 bin 900 TL promosyon ödemesi yaptı.

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı'nın girişimleri ile Temmuz ayında 47 bin 700 TL'lik rekor düzeyde banka maaş promosyonu alan belediye çalışanı memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçilerin ardından şimdi de Yüreğir İmar A.Ş. bünyesinde çalışan emekçiler promosyon sevinci yaşadı. Bir banka ile yapılan anlaşma sonrası işçilerin hesabına 35 bin 900 TL maaş promosyonu yattı.

"Çalışanlarımızın hakkını gözetmeye devam edeceğiz"

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Demirçalı, "Yaklaşık 950 civarı çalışma arkadaşımızı ilgilendiren, bankaların verdiği maaş promosyonu ihalesini gerçekleştirdik. Çalışma arkadaşlarım hafta başı 35 bin 900 TL'yi aldılar. Tüm emekçi kardeşlerime hayırlı olsun, güle güle harcasınlar. Çalışanlarımızın hakkını gözetmeye, destek olmaya devam edeceğiz" sözlerine yer verdi.

Manşetler

Kahramanmaraş’ta kalaşnikov ele geçirildi: 1 tutuklama
Eğirdir’de bağımlılıkla mücadele ve intiharı önlemede kurumlar güç birliği yaptı
Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonları sürüyor
Damadını öldüren kayınpederin ilk duruşması görüldü
Yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı kadın yaşam mücadelesini kaybetti
Antalya’da narkotik operasyonunda yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi: 4 tutuklama
Adana’da etiket mevzuatı uygunluğu denetimleri sürüyor: "3 milyon 845 bin lira cezai işlem uygulandı"
Peugeot marka otomobil alev topuna döndü
Erzin’de trafik kazası: 3 yaralı
Antakya’da otomobil yangını