Yüreğir polisi aranan 104 şahsı yakaladı

Adana'da Yüreğir polisi bir haftada yaptığı çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 104 şahsı yakalarken 11 ruhsatsız silah ele geçirdi.

Adana'da Yüreğir polisi bir haftada yaptığı çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 104 şahsı yakalarken 11 ruhsatsız silah ele geçirdi.

Adana Emniyet Müdürlüğü, Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı devriye, araştırma ve bekçiler bir haftada yaptığı asayiş çalışmalarında suçlulara göz açtırmadı. Yapılan uygulamalarda 9 ruhsatsız tabanca, bir kurusıkı tabanca ve bir ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Öte yandan yapılan asayiş uygulamalarında silahların yanı sıra 550 gram uyuşturucu madde, 170 uyuşturucu hap, 14 kök Hint keneviri ele geçirildi. Yapılan denetimlerde ise 9 çalıntı motosiklet ele geçirildi. Aynı zamanda huzuru sağlamak amacıyla yapılan Genel Bilgi Taramasında (GBT) 7 bin 304 şahıs sorgulanırken çeşitli suçlardan aranan 104 şahıs ise yakalandı.

Manşetler

Beşkonak’ta orman yangını: Havadan ve karadan müdahale ediliyor
Otomobil ile minibüs çarpıştı: 4 yaralı
Takla atan araç park halindeki 4 araca çarptı
Virajı alamayan araç takla attı, sürücü yaralandı
Çalıştığı otelin lojmanın çatısında ‘karım gelecek’ diye usturalı eylem yaptı
İskenderun’da uçurumdan düşen inek iş makinesiyle kurtarıldı
Belen’de konteynerler alevlere teslim oldu
Antakya’da çöplük alan alevlere teslim oldu
Dörtyol’da ev yangınında 3 kişi tahliye edildi
Hassa’da yamaçtan düşen vatandaş kurtarıldı