Yüreğir’de çocuk şenliğine büyük ilgi

Adana'da Yüreğir Belediyesi'nin düzenlediği ücretsiz "Çocuk Şenliği" büyük ilgi gördü.

Adana'da Yüreğir Belediyesi'nin düzenlediği ücretsiz "Çocuk Şenliği" büyük ilgi gördü.

Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte bubble, illüzyon, örümcek adam dans , kaptan jack sporrow ile papağan gösterisi, palyaço , maske , elektrik adam , ateşi ejdarha gösterileri , ateşli dengeli labut çevirme, ateşli dengeli kılıç çevirme, tek teker bisiklet gösterisi gibi ilginç şovlar sergilendi. Şenliğe katılan çocuklar gönüllerince eğlendi.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, "Çocuklarımız yoğun bir eğitim öğretim döneminden çıktılar. Farklı bir etkinlik ile çocuklarımızı neşelendirmek ve eğlendirmek için, "Çocuk Şenliğini" Yüreğir'de gerçekleştirdik. Ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize katılan öğrencilerimizin mutluluğu bizleri fazlasıyla sevindiriyor. Bundan sonra da çocuklarımızı mutlu edecek farklı etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Yüreğir Kültür Merkezinde saat 10.00 başlayan ve 4 seans olarak gerçekleştirilen "Çocuk Şenliğinde" aileleri ile katılan çocuklar çok güzel vakit geçirdiklerini ifade etti.

Manşetler

Gürcistan uyruklu adam evinde ölü bulundu
Ayşegül Yaşar cinayeti soruşturmasında katil zanlısı ve ailesi adliyeye sevk edildi
Tırla çarpışan motosiklet ardından kamyonete çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
Üzerine çöp poşeti geçirip otomobil kundaklayan şüpheli tutuklandı
Karısı, kayınvalidesi ve kayınpederini öldüren zanlı tutuklandı
Burdur’daki 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan diyaliz davasında ilk projeyi hazırlayan sanık mühendis: "Projede değişiklik yapılmasa
Hatay’da eşi tarafından vurulan Emine Çil, Osmaniye’de son yolculuğuna uğurlandı
15 aydır kayıp şahsın kimliği ve kıyafeti ile 50 metre ilerisinde kafatası bulundu
Serik’te çıkan yangında biber serası zarar gördü, alevler eve metreler kala durduruldu
Dolandırılıp sokakta kalan 5 çocuklu aile, İçişleri Bakanı’nın talimatıyla eve yerleştirildi