Yüreğir’de simultane satranç gösterisi

Yüreğir Belediyesi'nin Cumhuriyet'in 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde düzenlediği Simultane Satranç Gösterisi bir alışveriş merkezinde gerçekleştirildi.

Yüreğir Belediyesi'nin Cumhuriyet'in 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde düzenlediği Simultane Satranç Gösterisi bir alışveriş merkezinde gerçekleştirildi.

Yüreğir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet'in 100. Yılı spor faaliyetleri çerçevesinde Büyük Usta GM Meylis Annaberdiyew'in katılımı ile düzenlediği Simultane Satranç Gösterisi, alışveriş merkezinde heyecan içinde gerçekleşti.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'in de yakından takip ettiği etkinlik ve söyleşiye çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Gösteri sonunda GM Meylis Annaberdiyew ile berabere kalan Mert Karataş çeyrek altınla ödüllendirildi.

Başkan Kocaispir, "Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim" cümlesine verdiğimiz değerin ve önemin altını çizmek için gerçekleştirdiğimiz etkinliğe katılan tüm gençlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Manşetler

Adana’da otomobil traktöre arkadan çarptı: 1’i ağır 4 yaralı
Adana’da iki evi kurşunlayan şüpheliler yakalandı
Makarna fabrikasında kazana düşen işçi hayatını kaybetti
Osmaniye’de cep telefonu bataryası ustanın elinde alev aldı
Burdur’da motosiklet kazası: 21 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 7 kilo 108 gram esrar ele geçirildi
Osmaniye’de hafif ticari araç tıra arkadan çarptı: 2 yaralı
Osmaniye’de park halindeki kamyon alev alev yandı
Manavgat’ta seyir halindeki otomobil yandı
Alanya’da seyir halindeki hafif ticari araç alev aldı