Zabıta ekipleri iş makinelerine ve ulaşım araçlarına yönelik denetimlerini sürdürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) il genelinde toplu ulaşım araçlarına ve iş makinelerine yönelik denetimler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) il genelinde toplu ulaşım araçlarına ve iş makinelerine yönelik denetimler gerçekleştirmeye devam ediyor.

HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı, şehir içi toplu ulaşımda güven, konforu sağlamak, güzergâh ve fiyat tarifesi kontrol etmek; hafriyat kamyonlarına ve beton mikserlerini dronla denetledi.

Ekipler, hafta sonu yaptığı denetimlerde, araç ve işletmelerin evraklarını kontrol edip trafikte tehlike oluşturacak yükleme yapma, taşıdıkları malzemeyle yollara zarar verme, kaçak döküm gibi konularda incelemelerde bulundu. HBB Zabıtası, 15 ilçede hafriyat taşımacılığı yapanlara yönelik gerçekleştirdiği kontrollerde, kurallara aykırı bir şekilde hafriyat taşıması yapan işletme ve şoförlere uyarılarda bulunarak cezai işlem uyguladı.

Büyükşehir yetkilileri hafriyat ve molozların kurallara uygun şekilde taşınmaması ve belirlenen bölgelere dökülmemesi konusunda denetimlerin titizlikle ve kararlıkla devam edeceğini vurguladı.

Manşetler

Traktörden düşen kadın hayatını kaybetti
Trafiği tehlikeye düşüren minibüs sürücüsü sanal devriyeye takıldı
Alanya’da motosiklet üzerinde ayakta ilerleyen sürücünün tehlikeli yolculuğu kamerada
Otomobil ile çarpışan motosikletin genç sürücüsü hayatını kaybetti
Osmaniye merkezli 3 ilde organize suç örgütüne operasyon: 25 tutuklama
Alanya’da çatıya çıkan şahıs ekipleri alarma geçirdi
Devriye gezen jandarma son anda fark etti, bir hayat kurtuldu
Akdeniz’de son kullanma tarihi geçmiş 230 gıda ürünü imha edildi
Denetim yapan polislere selam vermek için aracıyla yanlarına gitti, 3.28 promil alkollü çıktı
Antalya’da 52 yerli tatilcinin zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurduğu olayda rafting şirketinin sahibi tutuklandı