Zabıta ekiplerinin devriye atarken yerde buldukları çanta sahibine teslim edildi

Antalya'nın Serik ilçesinde devriye atan zabıta ekipleri, cadde üzerinde buldukları çantayı sahibine ulaşarak teslim etti.

Antalya'nın Serik ilçesinde devriye atan zabıta ekipleri, cadde üzerinde buldukları çantayı sahibine ulaşarak teslim etti.

Olay, Yeni Mahalle, Hürriyet Caddesi'nde yaşandı. Sabah saatlerinde devriye atan Serik Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, yerde bir adet çanta buldu. Sahibini bulabilmek için çanta içerisinde inceleme yapan ekipler, otel kartviziti buldular. Ekipler, iletişime geçerek çantanın sahibi Burhan Dedeoğulları'na ulaşarak teslim ettiler. Çantasına kavuşan Dedeoğulları, Cezayir'de oturduğu evin kartları ile pasaport, dolar ve bir miktar para bulunan çantayı teslim alarak, ekiplere teşekkür etti.

Çantasını teslim alan Burhan Dedeoğulları, "Otelden çıkıp, çocuğumu almaya gidiyordum. Hatay'a gidecektim. Caddede çantamı düşürmüşüm. Çantayı bulan zabıta çantanın içinden otelin kartvizitini bularak kaldığım oteli arayıp bana ulaştılar. Sonra çantamı teslim aldım. Allah razı olsun. Dolarım ve bir miktar param vardı fakat paranın önemi yok. İçinde pasaportum ve Cezayir'de oturduğum evin kartı vardı onlar benim için daha önemliydi" diye konuştu.

Manşetler

Manavgat’ta jandarmadan deniz ve ırmakta bayram mesaisi
Savaşı andıran mahalle kavgasında ölenlerden ikisinin baba ve oğul olduğu ortaya çıktı
Burdur’daki 5 kişinin yaralandığı kavgada 2 tutuklama
Hatay’da hapis cezası ile aranan 3 kişi yakalandı
İskenderun’da bahis oynayanlara suçüstü; 3 gözaltı
Kahramanmaraş’ta iki ayrı trafik kazasında, 5 kişi yaralandı
Motokurye feci kazada hayatını kaybetti, son yolculuğuna meslektaşları konvoyla uğurladı
Kasklı hırsızlar tarafından 20 yıllık emeği olan 22 milyon TL’lik altını 3 dakikada çalınan kuyumcu, altınlarını teslim alıp ülk
Gazipaşa’da otomobil iş yerine girdi: 3 yaralı
Otomobil ile motosikletin çarpışma anı kamerada: 1 yaralı