Zabıta üniformasıyla yakalandı

Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi zabıta ekipleri, bir ihbar üzerine Afgan uyruklu, üzerinde zabıta üniforması bulunan bir şahsı yakaladı.

Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi zabıta ekipleri, bir ihbar üzerine Afgan uyruklu, üzerinde zabıta üniforması bulunan bir şahsı yakaladı. Sahte zabıtayı polislere teslim eden ekipler, adli ve idari işlem başlatılmasını sağladı.

Tarsus Belediyesi Zabıta İşleri Müdürlüğü ihbarları dikkate alarak, vatandaşın güvenliği için denetimlerine devam ediyor. Bu çerçevede ilçede faaliyet gösteren bir esnaf, Ulu Cami yanında bulunan park içerisinde şüphelendiği ve yabancı uyruklu olabileceğini düşündüğü bir şahsı Tarsus Belediyesi Zabıta İşleri Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Ekipler, belirtilen S.M. adlı şahısla görüştükten sonra, yabancı uyruklu olduğunu anlamaları üzerine şahsı amirliğe getirdi.

Şahsın Türkçesinin yetersiz olduğu ve üzerinde zabıta üniforması bulunmasından dolayı ekiplerce inceleme başlatıldı. 20'li yaşlarda olan S.M.'nin üzerinden bir adet noter onaylı belge, cep telefonu ve birçok sim kartı bulundu. Şahıs hakkında gerekli işlemlerin başlatılması için üzerinde bulunan belgeler, Tarsus Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.

S.M.'nin üzerindeki resmi üniformaya el konulurken, şahıs hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.

Manşetler

Hatay’da 2 binanın çatısı alevlere teslim oldu
Nişanına günler kala trafik kazasında hayatını kaybetti
Yolda oluşan çökme nedeniyle beton mikseri devrildi: 1 yaralı
Kamyonete çarpan otomobil hurdaya döndü: 1 yaralı
Adliye önündeki silahlı kavganın 4 şüphelisi serbest bırakıldı
Tartıştığı kişinin üzerine aracı sürüp kapıya sıkıştırdı: O anlar kameraya yansıdı
Akdeniz’de ölümle burun buruna gelen genci sahil güvenlik kurtardı
Dörtyol’da uçurumdan uçan otomobilin sürücüsü yaralandı
Kumlu’da trafik kazası: 1 yaralı
Duvar saatlerinden 48 kilodan fazla uyuşturucu çıktı: 4 tutuklama