Zarar verilen şehit mezarına kamera yerleştirildi

Hatay'ın merkez Defne ilçesi Çekmece Mahallesi Mezarlığındaki zarar verilen Şehit Jandarma Er Tekin Karaçay'ın mezarına kamera yerleştirildi.

Hatay'ın merkez Defne ilçesi Çekmece Mahallesi Mezarlığındaki zarar verilen Şehit Jandarma Er Tekin Karaçay'ın mezarına kamera yerleştirildi.

Defne İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün tespitleri doğrultusunda harekete geçen Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Şehit ve Gazi Yakınlarıyla İlişkiler Şube Müdürlüğü, kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verilmesi nedeniyle şehit mezarı ve çevresini gören noktaya kamera yerleştirme çalışmalarını tamamladı.

Büyükşehir ekipleri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın talimatları doğrultusunda, şehidin mezarının da onarılarak korunması için her türlü tedbiri alındığını bildirdi.

Manşetler

Kaldığı pansiyon odasında ölü olarak bulundu
Isparta - Antalya karayolundaki kazalarda son 4 ayda 18 kişi öldü 19 kişi yaralandı
İçi ve etrafı çöplerle dolu metruk bina yangını mahalleliyi tedirgin etti
Antalya’da depoya inmek isterken düşen genç yaralandı
Burdur’daki kazada hayatını kaybeden tarım işçileri toprağa verildi
Mersin’de kayıp gencin aranmasına 6. günde de devam edildi
Finike-Kumluca yolunda kaza: 1 ölü, 5 yaralı
Demre Kaleköy’de rahatsızlanan kişi, sahil güvenlik botuyla tahliye edildi
Burdur’da 7 kişinin hayatını kaybettiği kazada aileler cenazelerini gözyaşlarıyla teslim aldı
Belediye boşaltıyor, o dolduruyor: Daha önce 2 operasyonda 16 kamyon çöp çıkan evden 4 kamyon daha çöp çıktı