Zehir tacirine jandarma izin vermedi

Antalya'da jandarma tarafından düzenlenen operasyonda 2 bin 570 adet ekstacy uyuşturucu hap ile yarım kilo skunk maddesi ele geçirildi.

Antalya'da jandarma tarafından düzenlenen operasyonda 2 bin 570 adet ekstacy uyuşturucu hap ile yarım kilo skunk maddesi ele geçirildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kepez ilçesinde şüpheli bir şahsın uyuşturucu maddeleri piyasaya süreceği bilgisini aldı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla operasyon düzenleyen ekipler, şüpheli şahsı yakaladı. Şüphelinin evinde yapılan aramalarda ise 2 bin 570 adet Ekstacy uyuşturucu hap ve 500 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli gözaltına alındı.

Manşetler

Alanya’da "jandarmayım" deyip hesap ödemeden ayrılan şüpheliye operasyon
Kemer’de kaçak sigara operasyonu: Bin paket kaçak sigara ele geçirildi
Alanya ve Manavgat’ta kaçak içki operasyonu: 208 litre ele geçirildi
Motosikletle gelerek oto yıkamayı kurşunlayan çete üyelerinin maskesi düştü
Adana’da 22 firari hükümlüye operasyon
Antakya’da hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı
İskenderun’da konteyner kentten klima çalan şahıs yakalandı
Hatay’da asayiş denetimi: 28 aranan şahıs yakalandı
Mersin’in ilçelerinde uyuşturucu operasyonu: 26 şahsa işlem yapıldı
Zihinsel engelli şahıs üzerine benzin döküp kendini yaktı: Korku dolu anlar kamerada