1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Antalya 24 °C

"Sürdürülebilir Kadın Liderlik Eğitimi"

"Sürdürülebilir Kadın Liderlik Eğitimi"
Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Kadın Sanayiciler Platformu'nun, firma ziyaretleri çerçevesinde "Sürdürülebilir Kadın Liderlik Eğitimi" gerçekleştirildi

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Kadın Sanayiciler Platformu'nun, firma ziyaretleri çerçevesinde "Sürdürülebilir Kadın Liderlik Eğitimi" gerçekleştirildi

AOSB Yönetim Kurulu Başkanlığı ile koordineli olarak faaliyetlerine devam eden Kadın Sanayiciler Platformu üyeleri, sektörünün öncü temsilcilerinden Beta Enerji ve Teknoloji A.Ş.'nin konuğu oldu.

Platformun İç ve Dış İlişkileri Geliştirme Komitesi Üyeleri Banu Seziş, Ela Kırmızdam Selek, Gizem Uçurum ve platformun diğer üyeleri, Beta Enerji'nin Kurumsal İletişim Müdürü Bahar Dağsuyu Döner'in ev sahipliğinde Adana Hacı Sabancı OSB'de faaliyette olan işletmede bir araya geldi.

Platformun kurucu üyelerinden Ayça Çelik, platformun kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında bilgi aktararak, Beta Enerji'ye kabullerinden dolayı teşekkür etti.

İç ve Dış İlişkileri Geliştirme Komitesi Üyeleri Banu Seziş ise gerek AOSB'de, gerekse diğer lokasyonlarda faaliyetine devam eden işletmeler hakkında bilgi almak ve karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunulabilmek amacıyla firma ziyaretlerine devam edileceğini söyledi.

Beta Enerji ve Teknoloji A.Ş.'nin Kurumsal İletişim Müdürü Bahar Dağsuyu Döner ise Beta Enerji'nin, 1999 yılında kurulduğunu, verimli üretim süreciyle enerji sektörünün ihtiyaçları için kaliteli çözümler sunduğunu bildirdi. Bahar Dağsuyu Döner, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde 25.000 m kapalı, 40.000 m açık alan olmak üzere toplam 65.000 m alanda faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti.

Döner, "Tesisimizde, yağlı ve kuru olmak üzere Güç, Dağıtım ve Özel Sargılı Transformatörleri alanında faaliyet gösteren teknoloji firmasıyız. Ana faaliyet alanımız olan yağlı ve kuru tip dağıtım transformatörü, güç transformatörü ve özel sargılı transformatör üretimi ile birlikte yüksek gerilim anahtarlama ürünleri ve elektrikli şarj istasyonları üretimine de başlayarak kendi alanımızda uçtan uca üretim yapan kompleks bir enerji markasına evrildik." dedi.

Firmanın grup şirketlerinden bahseden Bahar Dağsuyu Döner, elektrikli şarj istasyonu markası Voltgo, çözüm ortağı Beta Enerji ile elektrikli araçlar için uçtan uca şarj cihazları ve güç üniteleri üretimini ve uygulaması yaparak müşterilere tek bir noktadan çözümler sunduklarını, trafo güç sistemleri ve enerji depolama sistemleri ile desteklenen farklı güçlerde modüler şarj cihazları ile binek araçlardan ticari araçlara kadar uzanan bir pazarda faaliyet gösterdiklerini söyledi.

Döner, "Tesislerimizde üretilen cihazları tüm dünyaya ihraç ediyor, satış sonrası süreçlerde de servis ve kurulum hizmeti sağlıyoruz" dedi.

Programın devamında, İnsan Kaynakları Danışmanı ve Eğitmen Gizem Ağca tarafından "Sürdürülebilir Kadın Liderlik Eğitimi" konulu sunum yapıldı.

Ağca, günümüzde liderlerde bulunması gereken özelliklerle ilgili katı kalıpları bulunduğunu, ancak aslında her liderin kendine has özellikler taşıdığını belirterek, "Bu sebeple sizlerin ekip üyelerinizle daha etkin ve yapıcı bir şekilde iletişim kurabilmeniz için öncelikle kendi lider tarzınızı bilmeniz gerekir" dedi.

Ağca, "Kadın Sanayicilerin, kaynaklarını en iyi şekilde kullanması, zaman yönetimi ve verimlilik stratejilerini geliştirmesi hedeflerine uygun ekipleri oluşturması, işletmelerinin büyümesi için stratejik planlama yapabilmesi ve en önemlisi hedefledikleri başarıya ulaşabilmesi için öncelikle hangi tür lider olması gerektiğini bilmeleri gerekir" ifadelerine yer verdi.

Eğitmen Ağca, sunumunun ardından kadın sanayicilerin sorularını da yanıtladı.

Bu haber toplam 113 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.