1
  • BIST 14681.46
  • Altın 6858.04
  • Dolar 45.4281
  • Euro 53.2321
  • Antalya 18 °C

Tamir edilen cep telefonunun bataryası patladı

Tamir edilen cep telefonunun bataryası patladı
Adana'da bir teknik serviste tamir edilen cep telefonu, bataryasının alev alması sonucu patladı.

Adana'da bir teknik serviste tamir edilen cep telefonu, bataryasının alev alması sonucu patladı. Telefon tamircisinin panik anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, İmamoğlu ilçesindeki cep telefonu tamiri yapılan bir iş yerinde meydana geldi. İşletme sahibi Ersan Sert'in tamir ettiği cep telefonunun bataryasından dumanlar çıkmaya başladı. Kısa süre sonra da batarya patladı. Telefonun alev alması üzerine Ersan Sert, cihazı iş yerinin dışına fırlattı. Bu anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olayı anlatan Sert, "Müşterimiz, küçük çocuğunun telefonu dişleriyle ezdiğini söyledi. Deforme olan batarya hava alınca alev topuna döndü. Ufak bir yanıkla atlattık" dedi.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.