1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Antalya 20 °C

TSYD'den indirimli sağlık protokolü

TSYD'den indirimli sağlık protokolü
TSYD Ankara Şubesi, Medical Park Ankara ile Sağlık protokolü imzaladı
Şube Başkanımız Alper Bakırcıgil ile Hastane Genel Müdürü Op. Dr. Tonguç Sugüneş’in imzaladığı protokolle; üyelerimiz ve birinci derece yakınlarına sağlık hizmetlerinde yüzde 30 oranında indirim imkanı sağlanmış oldu.
 
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi ile MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş. bünyesinde Batıkent’te hizmet veren Medical Park Ankara Hastanesi arasında ‘sağlık’ protokolü imzalandı.
 
Şube Başkanımız Alper Bakırcıgil ile Hastane Genel Müdürü Op. Dr. Tonguç Sugüneş düzenlenen törenle hazırlanan protokole imza attılar. Batıkent’te yer alan Hastane binasında gerçekleşen törende bir konuşma yapan Genel Müdür Op. Dr. Tonguç Sugüneş, kurum olarak sağlık hizmetinde daima sporcunun ve spor camiasının yanında yer almaktan memnunluk duyduklarını ifade ederek, “Bu bağlamda spor yazarlarının 7/24 saat çalışma gösterdikleri, sporun yayılması ve duyurulması anlamındaki katkılarını unutmamak gerekir. Onlar nasıl ki sporu ve sporcuyu destekliyorsa, bizler de tüm bu çatı altında sağlık konusunda onlara hizmet vermekten onur duyarız” diye konuştu.
 
TSYD Ankara Şubesi Başkanı Alper Bakırcıgil de, son düzenlenen voleybol turnuvasında yaptıkları sağlık hizmeti katkılarından dolayı kurum adına Genel Müdür Sugüneş’e teşekkürlerini iletti. Bakırcıgil, imzalanan bu protokolle dernek üyelerine ve birinci derece yakınlarına verilecek sağlık hizmetlerinde yüzde 30 oranında indirim sağlanacağını kaydetti.
Konuşmaların ardından protokol imzalandı ve ayrıca voleybol turnuvasında sağlanan sağlık hizmetlerinden dolayı Dernek Başkanı Bakırcıgil tarafından, Genel Müdür Op. Dr. Sugüneş’e plaket takdim edildi.
 
 
Bu haber toplam 3314 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.