1
  • BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Antalya 33 °C

Türel’e destek atkıcı başkanlara büyük tepki

Türel’e destek atkıcı  başkanlara büyük tepki
Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde Antalyaspor’a gelir getirecek meclis kararına CHP grubu ret oyu vermesi Antalyalılar ve Antalyaspor’a gönül vermiş taraftarlardan büyük tepki aldı.

Büyükşehir Belediyesi devam meclisinde Murtapaşa ilçesi Demircikara Mahallesi’ndeki 6299 ada 1 parselde Antalyaspor’a gelir sağlayacak plan değişikliği ile ilgili karara CHP Grubu’nun ret oyu vereceğini açıklamasına Başkan Menderes Türel sert tepki göstermiş, “Antalyaspor atkısı takıp tribüne gitmekle Antalyasporlu olunmuyor. Biz tribünden geldik. Lafla Antalyasporlu olunmayacak kötü günde Antalyasporlu olunacak. CHP’nin bu kararını Antalyaspor camiası en güzel şekilde değerlendirecektir” diye konuşmuştu.

Kamuoyu cevap bekliyor
Mecliste yaşanan bu tartışmaya Antalyasporlu taraftarlar da sosyal medya üzerinden katıldı. Kırmız beyazlı renklere gönül vermiş Antalyalılar, memleketlerinin takımlarına gelir getirecek bu karara ret oyu veren CHP grubuna tepkilerini koydu. Bazı taraftarlar da CHP grubunun projeye neden karşı çıktığını Antalya kamuoyuna açıklamalarını istedi.

Kim özde kim sözde gördük
Vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e büyük destek vererek, “Antalyaspor için gelir sağlayacak öneriyi kabul etmeyerek ne kadar Antalyasporlu olduklarımı gösterdiler. Emeklerim için sonsuz teşekkürler @menderesturel büyük başkan”, “Kim Sözde Kim Özde Antalyasporlu gördük. Umarım gözünde perde olanların da görmesi en büyük temennimizdir”, “Antalyaspor'a gelir getirecek projeye neden ret oyu kullanıldı? Bir açıklama bekliyoruz”, “Antalyaspor’a gelir getirecek petrol yeri tahsisi için yapılan meclis toplantısına neden CHP’li belediye başkanları gitmedi sizin ANTALYASPOR’luluğunuz sadece sosyal medyadan yana mı?”, “CHP’li Belediye başkanları ve adayları da bu oylamaya katılmadı. Antalyaspor sevgisi maç öncesi iki atkı takıp poz vermekle olmuyor, siyasete alet etmeyin!", “Menderes başkanın Antalyaspor aşkına kefiliz”, “Antalyaspor'a yaptığınız bu ihaneti seçmeninize ve Antalyalılara açıklar mısınız niçin Antalyaspor'a gelir getirecek benzin istasyonu yapımına ret oyu verdi CHP’li üyeler ve neden defa toplantıya katılmadınız” diyerek paylaşımlarda bulundu. MAHSUM ALTAŞ

Bu haber toplam 1837 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.