1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Antalya 25 °C

Uysal: "Bütün milleti birleştirip geleceğe hazırlamak, güven tesis etmek zorundayız"

Uysal: "Bütün milleti birleştirip geleceğe hazırlamak, güven tesis etmek zorundayız"
Antalya'nın Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Abdulah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi'nde (ASSİM) Antalya Serikliler ve Yörükler Derneği'yle...

Antalya'nın Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Abdulah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi'nde (ASSİM) Antalya Serikliler ve Yörükler Derneği'yle bir araya geldi.

Başkan Uysal, CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz'le ASSİM'de, Antalya Serikliler ve Yörükler Derneği'ni ziyaret etti. Başkan Uysal, artık sayılı günlerin kaldığı yerel seçimlerin, milletin yaşam biçimini etkileyecek kritik bir karar süreci olduğunu söyledi. Ekonomik sorunlar, gelir ve gider dengesizliklerinin yanı sıra artan nüfus ve göçmen problemlerinin ülkenin yaşam biçimine olan ağır etkisinden söz eden Uysal çözüm yolu için şunları söyledi: "Milleti birleştirmek, verimli bir ekonomi, üreten, sahici, ihracat yapan bir ekonomi kurmak zorundayız. Güvenilir bir anayasal düzen kurmak zorundayız. Kurumlar, kişiler, herkes birbirine güvenecek. Herkesi konuşturmak mecburiyetindeyiz. Bütün milleti birleştirip geleceğe hazırlamak, güven tesis etmek zorundayız. Çocuklarımızın yurt dışına beyin göçünü önlemek gerekir. Göçmen politikasını acilen değiştirmek, sınır güvenliği sağlamak zorundayız. Pasaport politikasını acilen değiştirip, milleti millet ittifakında birleştirmek zorundayız".

Uysal, ayrıca seçimlerin ardından ülkenin sorunlarının konuşulacağı Forum Muratpaşa hareketinin başlatılacağını belirtirken Muratpaşa'nın Türkiye'nin Davos'u olacağını söyledi. Muratpaşa'da birlik, beraberliğin, mutabakatın yüksek olduğunu söyleyen Uysal, Muratpaşa'nın Türkiye'ye güven tesis edecek bir beraberliği barındırdığını ve burada yaşanan hareketin çıktısının da ülkeyi etkileyecek önemde olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 118 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.