1
  • BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • Antalya 24 °C

UYUŞTURUCU BARONLARININ YENİ MERKEZİ

Teslime Tosun

 

Bu gün yine CHP’den bahsedeceğiz. CHP’ye ilgisi olmayanlar bundan sonrasını okumasına gerek yoktur.

Öncelikle şunu belirteyim. CHP’lileri, CHP’li belediyeleri yazıyorum diye bana arada kızanlar var biliyorum. Ak Parti veya ‘Ak Partili belediyeleri niye yazmıyor?’diye eleştiriler oluyor.

Antalya merkezde hepi-topu 6 belediye var. Aksu ve Kepez haricindeki büyükşehirde dahil 4 belediyede CHP’lilerde. Ve en janjanlı belediyeler bunlar.

Bir belediye veya başkanıyla ile gelen küçük bir iddiayı yazınca, arkası çorap söküğü gibi geliyor. İddia ve ihbarların ardı arkası kesilmiyor.

Misal CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin için etrafına Zeytinköy’ün sabıkalı adamlarını topladığına dair bir şey yazdım. Ohoooo, orada neler oluyormuş meğer.

Serik CHP eski ilçe Başkanı İbrahim Demir’in Torbacı damadını zabıta yapmaları olayından sonra meğer Muratpaşa Belediyesinde 15 yıl hapis cezası almış, yıllardır cezaevinde yatan uyuşturucu baronu H.H.’yi de işe alınmış.

Ya Ö.P isimli uyuşturucu baronuna ne demeli? Adamın hikayesini yazsam ağzınız açık kalır.

Baron arkadaş BMW arabası ile Muratpaşa Belediyesine işe gidip, temizlik işlerinde görev yapıyormuş. (Muhtemelen araba kendi üzerine değildir. Uyuşturucu ticaretinden edinilen mallara devlet el koyuyor)

15 yılla yargılanan ve hapisten izinli çıkan B.G’de Muratpaşa Belediyesinde işe alınmış.

Uzun, upuzun yıllar cezaevinde yatan C. K.’de Muratpaşa belediyesinde işe alınmış. E.H, Ö.P., A.H. S.T gibi daha sayamayacağım ve hatta Konya’ya yüklü miktarda uyuşturucu götürürken yakalananları filan yazmıyorum.

Ha birde Zafer Menekşe kardeşimiz var. Oğlu Ali Can Menekşe biliyorsunuz meclis üyesi. Bilin bakalım onlar kimi işe yerleştirmişler? Ayıptır ya!

Sizin paraya ihtiyacınız mı var?

CHP’li gençler iş diye nerdeyse herkesin kapısına giderken, sizin bu yaptıklarınız ayıptır!

Şimdi yukarda yazdıklarım, bunlar daha yeni işe alındı.

Muhtemelen taşerondan asgari ücret ödeniyor.

Söyleye söyleye dilimde tüy bitti.

Asgari ücretle çalışabilecek yüksek lisanslı bile bir çok gencimiz var. Annesinden, babasından sigara parası istemeye utanan gençler var. Ne iş olsa yapacak halde pırıl pırıl gençler ortalıkta umutsuz, çaresiz gezerken uyuşturucu baronlarını işe almak hangi mantığa sığıyor anlamıyorum.

Zeytinköy’deki uyuşturucu torbacılarını, baronları işe alarak Muratpaşa Belediyesinin kurumsal kimliğine ayrıca zarar verdiğinizin farkında mısınız acaba?

Tek amaç var burada Hasan Şahin’e ilçe başkanlığını kazandırmak.

Her belediye başkanının uyumlu çalışmak istediği partisinin ilçe başkanını o koltukta görme arzusu olacaktır. Ümit Uysal ile Hasan Şahin’in son derece uyumlu çalışmalarını 6 yıldır görüyoruz.

Hasan Şahin ister, Ümit Uysal tak diye yapar. Uysal ister, Şahin şak diye yapar.

Günümüz siyasi ortamında bu gayet normaldir.

Ama anormal olan bir belediyenin tüm imkanlarının, CHP’li üyelere delege seçimlerinde kullanılmasıdır. Muratpaşa Belediyesinin çalışanları olan CHP’li üyelerin üzerindeki baskıyı görebiliyor musunuz?

Şahin ilk seçim takvimini güçlü olduğu mahallelerden başlattı.

Dün bir mahallede seçim vardı. Duyuyorum ki, Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kansu hanımefendinin özel kaleminde görevli bir arkadaş, seçime gelen CHP’li üyelerin üst aramasını yapıyor ki, cebinde mavi liste olan belediye çalışanlarını elindeki not defterine yazıyormuş.

Orada patarna kopunca iş tutanak tutulmaya kadar varmış.

CHP üyesi belediye çalışanının üzerindeki baskıyı görebiliyor musunuz?

Eğer doğru ise iddialar, bu bir skandaldır! Zira kuvvetli şüphe olmaz ise polis bile bir vatandaşın üst aramasını yapamıyor.

Üyelerin üst araması ne demek ya hu?

Dün bu konuyu sosyal medyada paylaşan bir CHP’li üyeye Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin cevap veriyor. “Bu konuyu ortaya atanları arkadaşlar telefonla aradı. Şimdi kıvırtıyor” diyor.

Kıvır, kıvır kıvırtan bir üye!

Tutanaktan bahsetmiyor ama!

Konyaaltı başka bir durumda.

Etnik kimlik üzerinden siyasi çalışma yapılma dedikodusu ayyukaya çıkmış.

Herkes birbirine etnik kimliğini sorar olmuş.

Üyeler bazında, delege seçimlerinde Demet Meral Gündüz, mevcut Başkan Onur Duruk’a karşı yarışıyor.

Diğer ilçe başkan adayı Ayhan Zor kardeşimize iddialar doğru ise Belediye Başkan Yardımcılığı teklif edilmiş. Veya her mahallede 3-4 gibi komik oylar alan Ayhan Zor beyefendinin çevresi, üye üzerinde hiçbir gücü olmadığı ortaya çıkınca böyle bir şey saldılar ortalığa.

Bilemiyorum doğrusu nedir?

Zira orası CHP ve her şey olabilir.

 

NOT: Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kansu hanımefendi geçtiğimiz günlerde düz, ama dümdüz işçi olup, Muratpaşa Belediyesinin 2. Numaralı ismi Murat Kaya ile ilgili yazdığım yazının altına ‘Gerçek gazeteci dediğin’ ile başlayan yorumunu gönderdiler.

Ma Oyaaaaa, sen bana gastecilik mi öğreten?

Ben sana ‘Yurt dışında nasıl yatırım yapılır’ veya resmi evraklar nasıl yakılır? diye ders vermeye kalkıyor muyum?

Gerçi onu da becerememiş, onca yargılanan kişinin içinde bir tek sen ceza almışsın ama hadi yine iyisin, cezan ertelenmiş.

Ama dikkat et bundan sonra, ne olur ne olmaz!

Devamında (Böyle yalan haber yaparak hiç bir yere varamayacağını bilmesi gerekir. Farklı bir amacı yoksa) demişsin.

Seni tebrik ediyorum. Yaptığın çok zekice bir yorumdu.

Bu zeka pırıltısı yorum karşısında hayranlığımı ifade edecek kelime bulamıyorum.

Bir tek sen anladın gizli amacım olduğunu ve beni açığa çıkardın. Bu gizli amacım nedeniyle yalan, yanlış şeyler yazarak amacıma ulaşmaya çalışıyordum ki, sen köfteyi çaktın.

Kahretsin. Yakaladın beni!

Ya hu koskoca belediyenin 3. Adamı olarak Ümit Uysal sana bir de yetki vermiş ya ona şaşıyorum. Gözlemlerime göre vasati haldesin. Sayın Uysal sana yetki verdiğine göre vardır bir bildiği! Belki o da belediyede senin bu halinden yararlanıyordur. Kim bilir?

(Bu arada yaptığım haber değil, köşe yazısıydı. Yani kafama göre yazıyorum orada)

 

 

 

 

 

 

Bu yazı toplam 3570 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.