1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Antalya 28 °C

Uyuşturucu tacirlerine darbe !

Uyuşturucu tacirlerine darbe !
Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan 16 Şüpheli Yakalandı
 Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak sürdürülen çalışmalarda; OLAY (1) 26 Eylül günü düzenlenen operasyonda, (S.Y.), (D.D.), (V.Y.) ve (S.Ç.) isimli şahıslar yakalanmışlardır. Şüpheli şahısların yapılan üst aramalarında (924) gram Esrar, (1) adet ruhsatsız silah, (1) adet şarjör ve (7) adet fişek ele geçirilmiştir.
 
(S.Y.), (D.D.), (V.Y.) ve (S.Ç.) isimli şahıslar hakkında "Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak" suçundan hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edildi. OLAY (2) 26 Eylül günü Kepez bölgesinde düzenlenen operasyonda, (C.K.), (S.A.), (E.E.), (A.T.Ç.), (İ.Y.), (A.İ.) ve (O.K.) isimli toplam (7) şüpheli şahıs toplam daralı (214) gram esrar maddesi ile birlikte yakalandı. (C.K.), (S.A.), (E.E.), (A.T.Ç.), (İ.Y.), (A.İ.) ve (O.K.) isimli "Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak" suçundan hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edildi.
 
OLAY (3) 26 Eylül günü Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesinde bulunan (Y.M.) ve (S.K.) isimli şahısların ikametinde uyuşturucu madde paketleyerek satışı ve dağıtımı yapılacağı bilgisi elde edilmesi üzerine yapılan çalışmalarda, ikamette yapılan aramada (56) paket toplam daralı (8,5) gram eroin maddesi ele geçirilmiş, ikamette bulunan (S.T.), (Y.M.) ve (S.K.) isimli şahıslar görevlilerimizce yakalandı.
 
 
 
(Y.M.), (S.K.) ve (S.T.) isimli şahıslar "Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak" suçundan hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edilmişlerdir.
 
 
 
 
 
OLAY (4) 26.09.2018 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Antalya Havalimanı İç Hatlar Terminaline iniş yapan uçağın yolcuları arasında yapılan çalışmalarda durumundan şüphelenilen (M.P.) ve (A.K.) isimli şahısların yapılan üst aramalarında (50) gram uyuşturucu madde ele geçirilmiştir.
 
 
 
(M.P.) ve (A.K.) isimli şahıslar görevlilerimizce yakalanmış, haklarında " Uyuşturucu Ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak Ve Sağlamak" suçundan hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edilmişlerdir.
Bu haber toplam 1766 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.