1
  • BIST 10275.46
  • Altın 2413.146
  • Dolar 32.2664
  • Euro 34.8187
  • Antalya 26 °C

ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÜMİT ÖZDAĞ: ÇARE ZAFER PARTİSİ’NİN SERT POLİTİKALARIDIR

ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÜMİT ÖZDAĞ: ÇARE ZAFER PARTİSİ’NİN SERT POLİTİKALARIDIR
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Türkiye’nin göç politikasının ülkeyi iç savaşa sürükleyebileceğine dikkat çekerek “Bunun çaresi göçmenleri geri göndermeyi taahhüt eden Zafer Partisinin sert politikaları olacaktır” dedi.

ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÜMİT ÖZDAĞ: ÇARE ZAFER PARTİSİ’NİN SERT POLİTİKALARIDIR

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Türkiye’nin göç politikasının ülkeyi iç savaşa sürükleyebileceğine dikkat çekerek “Bunun çaresi göçmenleri geri göndermeyi taahhüt eden Zafer Partisinin sert politikaları olacaktır” dedi.

 

Prof. Dr. Özdağ “2011’deki Suriye iç savaşının ardından Türkiye göçü adeta teşvik etti. Hazırladığı göç yasası için dönemin Birleşmiş Milletler Türkiye temsilcisi (O kadar güzel bir yasa yaptınız ki, insanın göç edesi geliyor.) dedi. Gerçek teşvik edilip, yasanın kabulünü sağlayan Türkiye adeta hukuken Avrupa’nın göç deposu haline geldi. İngiltere için Ruanda neyse Türkiye’de Avrupa Birliği için böyle oldu. Biz Ruanda’dan daha utanç verici bir anlaşmayı kabul ettik. Böylece Devletin cemaat ve tarikatlar arasında paylaştırılarak Lübnanlaştırıldığı, coğrafyanın da demografik değişim ile Filistinleştirildiği bir sürece girdik. Kurumsal yapısı tahrip olmuş. Demokrasisi selefi iç savaş için sosyolojik konularının oluştuğu bir hale gelmiştir. Bundan sonrası bir zamanlama meselesidir. Küresel güçler bizi Araplar ve Afganlılar ile savaştıracaklar” dedi.

 

BUNUN ÇARESİ BUNLARI ÜLKELERİNE GERİ GÖNDERMEK

 

Özdağ “Eğer bunlar kalsın diyorsanız tercihinizi iç savaştan yana kullanmışsınızdır. Yok bu ülke bir iç savaş yaşamamalı, Ürdünleşmemeli diyorsanız Zafer Partisini tercih etsinler. Zafer partisinin sert politikaları çözümdür. Zor zamanlar sert çözümler gerektirir. Kanseri aspirinle tedavi edemezsiniz. Kanseri kemoterapiyle tedavi edersiniz ve Türkiye şu anda kanser. Bizde Türk milletinin bunu yaşamaması için elimizden geleni yapıyoruz ve Türkiye’yi bir iç savaş ortamından koruma mücadelesi veriyoruz. “ dedi.

 

DÜŞÜNCELERİMİZİ AŞIRI BULANLAR CAHİL KİŞİLER

 

Özdağ “Aşırı bulanlar uluslar arası ilişkileri bilmeyenler. Bu konuda cahil oldukları, düşük yoğunluklu çatışmaları bilmedikleri, gerilla savaşlarını bilmedikleri iç savaş sosyolojisini bilmedikleri çok açık ve aşikar. Türkiyede 13 milyon göçmen var. Irakta iç savaş varken, Suriyeli aydınlar (Bizde olmaz) diyorlardı.Oldu mu? Oldu” dedi.

 

 

 

6 masanın bu konuda hiçbir çözümleri hakkında ne düşünüyorsunuz.

 

“Yok öyle bir şey bir düşünceleri gönüllü olanları güzel güzel gider diyorlar. Gönüllü gidecekler belli. Öyle güzel avantajlar sağlanmış ki, gitmezler. Türkiye’dekilerin bir çoğu zaten kaçak Bu kaçakları yollamamız lazım. 3.5 milyon kadar geçici sığınmacı. Adı üzerinde geçici sığınmacı. Avrupa Suriyede iç savaş bitti diye mülteci haklarını geri alıyorlar, ülkelerine geri gönderiyorlar.

 

 

SOSYAL YARDIM POLİTİKALARI YANLIŞ 

Göçmenler gönderilirse çalıştıracak kimseyi bulamayız diyorlar? Sorusuna ise Ümit Özdağ bunların yanlış sosyal yardım politikalarının neden olduğunu belirterek “Türkiye’de daha önce Türkler çalışmıyorlar mıydı. Ekonomik sistemi yeniden kurarsanız çalışırlar.

 

Niye çalışmıyorlar insanlar.?

 

“Çünkü yanlış bir sosyal yardım politikası var. Fatma Şahin, sosyal politikalar bakanı iken kendisini ziyaret ettim. Detaylarına girmeyelim. Sohbet sırasında Daha sonra dedi ki bana (İş dünyası bizden çok şikayetçi) dedi.

Neden Fatma hanım? dedim. (O kadar çok sosyal yardım yapıyoruz ki çalıştıracak işçi bulamıyoruz diyorlar) dedi.

 

Birine yapılabilecek en büyük kötülük hiç şüphesiz çalışma etiğini ortadan kaldırmaktır. İnsanları bilinçli şekilde tembelleştirmektir. Atatürk’ün söylediği gibi çalışmayan toplumlar onurlarını ve bağımsızlıklarını yitirirler. Sosyal yardım elbette olmalıdır ve ama sosyal yardımı gerçekten hak edenler almalıdır. Çalışabilecek, üretebilecek durumda olanlar sağlıklı olan güçlü olan insanların, emeği ile çalışan insanların verdiği vergilerle asalak gibi yaşama hakkı olmadığını düşünüyorum. “ dedi.

Bu haber toplam 871 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.